Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hane - stolt og optimistisk.

Dagens humør
Karakter: 4

Selv på en ganske almindelig fredag, er der ingen grund til at vende mundvigene nedad, kære Løve. Skytten pryder i dag himlen, og lad os være ærlige – det giver et humør, der er lige så skinnende som en solskinsoverrasket sommerdag! Du føler dig som en fisk i vandet, næsten som om du danser på regnbuer. Din indre flamme brænder trofast. Og hvem kan stoppe en Løve, der brænder for livet?

Kærlighed
Karakter: 4.5
I dag er kærlighedsgudinden Venus på din side, og hun blinker kærligt til dig fra hendes himmelske trone. Din charme kan nærmest måles med en magnetisk kraft. Du hvirvler gennem dagen, og det føles som om du har en skjult superkraft. Man siger jo, at kærlighed gør blind, men i dag ser du klart, min ven. Er du klar til et romantisk eventyr?

Arbejde
Karakter: 3
Mars, den handlekraftige planet er lidt på afstand i dag. Du kan mærke en svag træthed snige sig ind, der kan dæmpe din normalt brandvarme arbejdsiver. Men frygt ikke! Selv med de mindre udfordringer på arbejdsfronten, holder dit løvehjerte fast ved mesterklassen.

Venner
Karakter: 5
Der er en gylden regel for Løven, samvær skaber glæde! Det virker som om Jupiter, den sociale planet, sender beamende stråler ned på dig i dag. Dine venskaber blomstrer som vidunderlige sommerblomster. Dagens tip: Del den overstrømmende glæde med dem du holder af.

Familie
Karakter: 3.5
Familiefronten snubler lidt. Månen er undvigende, og det kan medføre en smule stridigheder. Tag en dyb indånding og undlad at råbe op. Husk at tale med hjertet, kære Løve. Dine brølelyde kan hurtigt blive for højlydte, så vær dus med dit indre ego.

Succes
Karakter: 4
Saturn, karrierernes planet, har smilet bredt til dig i dag. Du måske ikke har vandt i lotteriet, men du vil føle en indre rigdom, der kan måle sig med en konges skattekiste. Ingen succes kommer uden en indsats, husk det og fejr dine små sejre, stolte Løve!

Dagens dyr
Dagens dyr er den stolte hane. Hanen har en majestætisk aura omkring sig, præcis som dig. Hanen er et symbol på påbegyndelse og optimismen, nøjagtig hvad der passer til din Løve-natur. Når hanen galer, opfordrer han os til at gribe dagen og de muligheder, der følger med den.

H2: Afslutning på dagen
På nuværende tidspunkt har du garanteret løbet igennem dagen med manken strålende som solen. Højeste punkt, fredag den 16. Juli, er ikke et hvilket som helst øjeblik, men en dyrebart souvenir af dagen. Bevar dine gode minder, og tilføj endnu et mindeværdigt kapitel til din ‘Livsbog’. Livet er en fest, kære Løve, og du er hovedgæsten!