Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - sjov og legesyg .

Dagens humør

I dag oplever Fisken en humørmæssig karakter på 4,2. Sollys fra Venus oversvømmer dets intuitive vej, bringer energi til dit indre jeg og sender bølger af positive vibes din vej. Venus, livets giver, er ud af svingbanen i dit tegn, så forvent en dag fuld af kærlighed og energi. Bliv ikke overrasket, hvis du endda finder dig selv nynne dit yndlingsnummer uden årsag!

Kærlighed

Kærlighedens vurdering for Fisken er i dag en flot 4,5! Med Mars linet op med Neptun, har du en fantastisk mulighed for at sondre dybderne af menneskers sjæle. For bindinger, der strækker sig ud over det fysiske, tager Mars tømmere i dag. Så tag chancen og udvisk alle grænser, du har opbygget omkring dit hjerte!

Arbejde

På arbejdsfronten lander Fisken i dag på 3,5. Selvom dit hoved drømmer om romancer og eventyr, minder Saturn om din jordforbundethed. Den presser dig til at holde dig fokuseret på opgaverne for hånden. Husk dog, at dit kreative sind kan omdanne den mest kedelige opgave til en spændende udfordring.

Venner

I venskab indregnes astrologisk vejr med 4,0 i dag. Her vil dit bånd med vandtegn øges, især med Skorpionen og Krebsen. Disse relationer fremhæves af Jupiters indflydelse, hvad der betyder, at du vil finde venskaber, hvor du mindst venter dem.

Familie

Ud fra familiehoroskopet er Karakteren i dag 3,9. Med Månen leger skjule-and-søg, kan der være nogle krusninger på overfladen. Men husk at vente stormen ud, for du ved, at familien altid er der til at støtte og være den faste havn, når stormen har raset ud.

Succes

Succesraten rækker i dag til 4,8. Din naturlige intuition og evne til at navigere i vanskelige situationer vil være en stor fordel i dag. Ugens motto er her: “Don’t underestimate the power of a Pisces”!

Dagens dyr

Dagens dyr er Delfin. Som Fisken, er Delfinen en vanddyr. Dets legefulde natur og empati kan minde dig om, at livet ikke altid skal tages så seriøst. Delfinens intuitiv natur vil hjælpe dig med at navigere gennem de komplekse ebber og strømme i livet, ligesom Fisken!

Dagen i dag

Fredag, den 16 juli, lover at blive god for Fisken, fuld af både overraskelser og velkendte glæder. Du har masser af positive energi rundt om hjørnet, så vær ikke bange for at klø på og kaste dig ud i det ukendte. Livet er ikke en enkeltbillet, der fører til en bestemt destination. Det er en uendelig rejse, der bringer både solskinsdage og stormfulde tider på vores vej. Men frygt ej! Som Fisken ved du, at du nemt kan svømme igennem selv den sværeste strøm. Nyd din dag og husk, at solen altid skinner efter stormen!