Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en .

Dagens humør: 3

Skytte, dagens humør peger på en middelmådig dag, hvor universets energi er ligeså blandede som en sæk blandet bolsjer. Nu er humøret en træg størrelse, der kræver lidt at rykke på, så det er om at hvile i processen og svømme med dagens astrologiske strøm.

Kærlighed: 4

Kærlighedens univers stråler mod dig, som en stjerne på en klar himmel. Din indre romantiske kompass peger mod at tage chancer i kærlighedens navn. Hvis du har haft dine øjne på en speciel person, er det på tide at tage skridtet fuldt ud. Dagens position af Venus skaber en harmonisk stemning, der er klar til at møde kærlighedens udfordringer med åbent hjerte.

Arbejde: 3

Dagens stjerner indikerer at fokus skal være sat på arbejdende opgaver. Selvom alt ikke går som smurt i olie, skal man tage tyren ved hornene og bide tænderne sammen. Husk at smile – det er oftest den bedste facade man kan påføre, når dagens arbejde er mere mudret end forventet.

Venner: 2

Stjernernes placering i dag tyder på, at vennerne kan læne sig lidt tilbage. Hvis der har været uoverensstemmelser er det tid til at tage en dyb indåndning og gøre plads til accept af forskelle. Er der træk af hvepsebol eller drama i luften, så tag det roligt og lad universets afbalancerende energier gøre jobbet.

Familie: 5

Familien står som en solid klippe i universets strøm. Familien er din stærke base og dit kompas. Dagens stjernekonstellation stimulerer relationer og forbindelser med nærmeste familie styrkes. Muligheder for harmoni, kærlighed og lykke venter.

Succes: 0

Nogle dage er det som at slå i en dyne, og i dag ser det ud til, at succes må udskydes. Husk, at succes er en rejse, ikke en destination.

Dagens dyr er en alligator. Alligatoren er et dyr med en imponerende fysik, som er dygtig til både at jage og overleve under udskiftelige forhold – lige som du, Skytte.

Afreunds dage på denne dejlige fredag den 8. september: Det er altid vigtigt at huske på, at selvom nogle dage måske ikke går præcis efter planen, er det de uforventede øjeblikke, der oftest giver minder der varer ved.