Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard.

Dagens humør:

Dagens humør for Vandmanden vil score en solid 3 ud af 5. Med en gnist af optimism og en mærkbar trang til kreativitet, vil dagen byde på skiftende humørsvingninger. Emotionelle himmelstormer vil ramme vandmanden lige på kornet, men forbitrelse kan også fortage sig stille henad vejen. Indimellem vil du smække kager sammen af ren glæde, og i det næste øjeblik længes efter at være alene. Skuldrene op – livet sker!

Kærlighed:

For kærligheden dog! Kærlighedsscoren for Vandmanden er i dag på et rundt 0. Men tag ikke fejl, stjernekrigere, for alt er ikke tabt. Vandmandens planet, Uranus, står i kvadratur med Venus, kærlighedens gudinde. Dette betyder konflikt, og måske endda knuste hjerter. Er du klar til en udfordring? Spirer der ny kærlighed, skal du kæmpe uden handske. Er du allerede i parforhold, så hold tungen lige i munden.

Arbejde:

Fri mig for, hvad har vi her?! En pæn 5’er på arbejdsfronten, Vandmand! Trækken for Solen gennem dit 10. hus bringer en tsunami af succes og fremdrift på arbejdet. Din indre slæbende muldvarp bliver til en sprintende gepard. Det er dagen for at tage store skridt, klatre op ad rangstigen og realisere dine drømme. Ser du et åbent vindue? Hiv det op og flyv igennem – dette er din chancel for at imponere!

Venner:

Det ser også strålende ud på venskabsfronten med en score på 4. De kosmiske indflydelser lover harmoni og sjov. Det er den perfekte dag til at møde venner, dele grin, måske endda en flaske vin eller to. Husk nu, man skal ikke kaste med sten i glashuse.

Familie:

Familiefronten vil bringe en score på 2,5 med en blanding af udfordringer og sejre. Månen rejser gennem dit 4. hus og vækker din trang til hjemlighed. Du vil måske føle behov for at knytte an med familiemedlemmer eller endda afslutte gamle fejder. Husk på at din familie er dit inderste anker.

Succes:

Succeskategorien lægger sig pænt på et 4-tal i dag. Uanset hvilke udfordringer du møder, tag dem med ophøjet ro. Du har kontrol over situationen. Hæng på de sidste grødehvide stjerner, Vandmand!

Dagens dyr:

“Du er en leopard”. Nøjagtig som leopardens evne til hurtigt at tilpasse sig forskellige miljøer og situationer, vil du kunne manøvrere gennem dagen med stor smidighed og elegance. Leoparder er kendt for deres skønhed og hurtige beslutningstagning og du vil nyde alle disse kvaliteter i dag.

Denne onsdag, den 30. august, skuer du på stjernerne, Vandmand, og de skuer tilbage. Gå ud i verden med mod og eventyrlyst. Virkeligheden er trods alt blot et spejlbillede af dine tanker. Lad os gøre denne dag helt utrolig. Husk, at universet altid er med dig.