Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du er en tiger fordi du er både imødekommende, men med en dyb indre styrke.

Dagens humør

Tro mig, Tvillingen, du er i høj humør i dag med en karakter på 4! Studser du over, hvorfor? Jo, se, med Månen i dit tegn, opruster du din kommunikative instinkt og udløser en energi bølge, der giver dig en aura af positivitet. Ingen tvivl, du vil fange øjne i dag!

Kærlighed

I kærlighedsfronten rangerer du 3 i dag, Tvilling. Kærlighedsgudinden Venus flytter ind i dit stjernetegn, pumpende optimisme. Men husk, alting kan være en smule tvetydigt, den ene dag kan du blive helt forelsket, den næste, tja, lidt mere på jorden igen. Hold dine følelser i tømme men lad dem også flyde frit.

Arbejde

På arbejdsfronten scorer du en smule lavere med 2,5. Merkur, din herskerplanet, begynder sin retrograd bevægelse i dit tegn. Det kan skabe lidt forvirring, men hold hovedet køligt. Lad være med at starte nogen nye projekter i dag. Stå fast, hold lav profil, og tiden vil løse tingene.

Venner

Til en beholdning af 4 på vennernes skala, Med Solen der belyser dit venskabshus, er kammeratskab på din dagsorden. Idag kan være en dag, hvor dit venskab bliver styrket, om det så er over en kop kaffe eller en brisk gåtur i parken.

Familie

Familien får en hel 5 idag! Jupiter kaster sit generøse lys over dit husholdningshus. Vær åben med din familie, værdsæt de små ting, og du vil se, hvor meget de vil værdsætte dig i return.

Succes

Vi sniger os ind på 3 på succeskalaen, med lidt tilbageholdenhed på arbejdsfronten, er det ikke nødvendigvis en dag for at triumfere, men husk: Der er ingen succes uden kamp, og dine forhindringer er lige nu små trin, der fører dig op ad stigen.

Dagens dyr

Dagens insider tip? Du er en Tiger i dag, tvilling! Havde du set den komme? Det er din dobbelte natur, sød men uforudsigelig, akkurat som en tiger. En dyb, rolig styrke samt en varm, ydmyg tilgang. Derfor tvilling, er du en tiger i dag – gå ud og vis verden din uberørte natur!

Dagen i dag

Sådan, det var det, Tvilling! Onsdag, den 30. august er en dag af skønhed og ubegrænset potentiale, der venter på at blive frigivet. Så gå ud der, klynge, være fri, og husk – du er en Tiger, der ruger i buskene, kun venter på at springe frem!