Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du er tilpasningsdygtig, social og robust.

Dagens humør: 4

Skytte, du føler dig som fuglen der flakser fri langs klippeskrænterne. Dagene som tilbageholdt i nettene er ovre, og dit humør er i top. Selvom nogle mørke skyer måske truer i horisonten, ved du som Skytte på instinkt, hvornår du skal søge ly. Idag føler du dig optimistisk og sikker på dig selv – Du er klar til hvad dagen end må byde på!

Kærlighed: 3

I kærlighedens labyrint er der i dag den udfordring, at Mars’ energi skaber nogle knuder. Men Skytten løber ikke fra udfordringer, vel? Brug din liberale natur og åbne sind til at håndtere denne lille bølge i kærlighedens hav. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan det blive en dag fuld af lidenskab og dyb forbindelse med din partner.

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten skal vi være ærlige og indrømme, at dagens stjerner ikke er helt optimale for Skyttens professionalitet. Men husk, Skytte, dit arbejde er kun en del af din helhed, og en lille skuffelse skal ikke få dig til at miste tråden i livets store tapestri.

Venner: 4

Dit hardtarbejdende og hjælpsomme jeg vil skinne igennem på venskabsfronten i dag. Du elsker det sociale, og dem omkring dig sætter pris på dit gode humør og positive indstilling. Dine venner vil nyde dit selskab – og vennekredsen vil måske endda udvide sig i dag.

Familie: 5

Familie er hjertet af dagens horoskop for Skytten. Dit hjem vil være et fristed for fred og glæde, og dit nærværet vil bringe en aura af positivitet til middagsbordet. Du kan forvente gode nyheder og masser af latter.

Succes: 3

Succes er en tvetydig størrelse, ikke så? I dag, vil du finde, at succes kommer mere indirekte, mere subjektivt. Måske vil intet konkret vise succesens ansigt, men følelsen, selvtilliden, roen vil formidle succesens sejrsgang på sine egne vilkår.

Dagens dyr: Pingvin

Pingvinen slår sig igennem hårdt terræn og usikkert vejr, men er aldrig alene – pingvinen er stærk fordi den er en del af flokken. Pingvinen er dagens dyrebillede for dig, Skytte. Du er tilpasningsdygtig og robust, og med flokkens opbakning bag dig, er der ikke noget, du ikke kan klare.

Vi siger farvel til denne onsdag, den 30. august, en dag hvor vi har sejlet på kærlighedens bølger, klaret arbejdets udfordringer, knyttet venskab og holdt familien nær. Du er Stædig som en pingvin, Skytte, og klar til at fortsætte ud i morgendagen. Husk at tage denne dag med i bagagen og brug den som brændstof for din morgendag. Dagene kommer og går, men med stjernerne som vejvisere har vi intet at frygte.