Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør
Dagens humørranking på en skala fra 0 til 5 lander på en flot en 4 for Løven. Med Merkur i tredje hus, er din indre glød og utæmmelige positivitet i fuldt opsving i dag! Du stråler mere end solen selv, illustrerer en stjernesprudlende energi, som smitter af på alle omkring dig. Glæden springer nærmest ud af din krop, som en veloptrænet gymnast!

Kærlighed
På kærlighedsfronten er der en smule dystre skyer, idet Løven får en kærlighedsranking på 2. Venus retrograd skaber lidt misforståelser, forvirring og forstyrrelser i parforholdet. Noget kan virke svært, men husk, at ingen regnbue i verden opstår uden lidt regn først, ikke?

Arbejde
Arbejdsfronten er derimod strålende for Løven med en carriere score på 5! Solen opstiller i dit karrierehus, inspirerer dig til at tage udfordringer på brystet og bare give den gas. Resultaterne af dit strabadser dukker op på overfladen som en skat i en skattejagt, og du stoler mere på dine instinkter end nogensinde før!

Venner
Dine venskaber koster i dag en 3. Beklager, Løven, men det ser ud til, at dine venskaber kan være noget kaotiske i dag. Men fortvivl ikke, selv i uvejret viser det sig, hvem der virkelig holder paraplyen for dig.

Familie
Familieforholdene lader meget tilbage at ønske i dag, hvor du scorer nul point. Mars-Neptun konjunktionen skaber nogle gnidninger i familieforhold. Men husk, familie er ligesom musik, nogle høje noter, nogle lave, men altid en dejlig sang!

Succes
Endelig er succesraten for vores mægtige løve i dag 4. Med Jupiter i dit tiende hus, vejen til succes blevet befæstet og det er nu tid til at give den fuld gas! Er det ikke hvad man kalder det, en sølvbeklædt sky?

Dagens dyr
Hvad angår dagens dyr, ser det ud til at Zebraen har vundet løbet! Lig dig selv er Zebraen en dristig og modig skabning, kendt for sin unikke skønhed og evne til at overleve i ekstremt hårde vilkår. Løven kan tage inspiration fra denne maratonløber af savannen, til på trods af livets bølgede terræn, holde hovedet højt!

Så i skrivende stund, på onsdag den 30. august, jeg råder dig, Løven, til at gribe denne dag med begge hænder, og gør det bedste ud af det. Husk at smilene du deler, vender ikke tomhændet tilbage!