Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala. Rolig og afbalanceret, men ikke bange for at klatre højt.

Dagens humør: 3/5

Der er ikke noget at bekymre sig om, Krebse! Med planeterne i gunstig position, vil du opleve moderate bølger af optimisme. Det er en Gele a la Melba dag kan vi godt sige, hverken for sødt eller for surt. Denne middelmåde vil ikke gøre dig euforisk, men heller ikke lade dig kaste ankeret i melankoliens hav. Nyd din dag som en dejlig kop kaffe, ikke for varm og ikke for kold!

Kærlighed: 4/5

Oh là là, Krebsen! Kærlighedens planeter viser sig fra deres bedste side i dag! Du vil føle dig magnetisk draget mod dit hjertes drøm, og det er højest sandsynligt, at denne tiltrækning viser sig at være gensidig. Stadig alene? Ingen grund til at pible væk som en aktiv vulkan. Der er stor chance for at møde nogen speciel i dag.

Arbejde: 2.5/5

Arbejde… denne nødvendige, men uundgåelige plage. Ikke den bedste dag på kontoret, Krebsen. De ydre planeter viser en blanding af udfordringer og distraktioner. Men selv under et stormvejr kan der være glimt af solskin, og dit engagement og professionalisme vil guide dig gennem.

Venner: 2/5

Vennecirklen kan føles lidt lukket i dag, ligesom en bog, hvor du endnu ikke har fundet nøglen. Det kan være svært at forbinde på dit sædvanlige hyggelige niveau, men husk, det er ikke altid rosenrødt, kære krebs. Distancer kan give rum til refleksion.

Familie: 4/5

Familiebåndene styrkes i dag, så meget som en mur kan skrues sammen med den stærkeste mørtel. Med de indre planeter i karmaens kølvand, vil der være et stærkt fokus på familietid. Måske vil du endda hjælpe med at løse et langvarig problem.

Succes: 5/5

Glasloftet bliver smadret i dag, Krebsen! Universet sender positive strømme af energi, der skal skyde dine bestræbelser i vejret som en raket. Du står på successens springbræt, klar til at hoppe til månen! For i dag er du uovervindelig!

Dagens dyr: Koala

Du kravler som en koala op ad eukalyptustræets barkbeklædte bark i dag, Krebsen. Rolig og afbalanceret, men ikke bange for at klatre højt! Med din indre koala kan du navigere sikkert, selv i stormvejr, og stadig holde fast i dine mål på toppen.

Onsdag, den 30-08

Ah, onsdagen i sig selv er et symbol på balance, og denne dag passer bedre til dig som harmoniens Krebs. På samme tid er det en samlende force mellem begyndelsen og slutningen af ugen. Hvad enten du står over for udfordringer eller nyder i succeshøjderne, tag en dyb indånding og husk – det er onsdag, midt på ugen, verden vil være for dine fødder igen snart!