Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant. Store træskel og tålmodighed.

Dagens humør:

På en skala fra 0 til 5, vil jeg bedømme dagens humør til en solid 2. Selvom solens stråler muligvis ikke griner lystigt på dit ansigt i dag, kære Tyr, er det ikke grund til at tabe modet. I astrologiens verden har vi en stor tro på, at kosmos har en sikker plan for os alle. Denne grå dag er bare en lille brik i puslespillet, der fører til solrigere tider.

Kærlighed:

I kærlighedens skønne horisont ligger en score på 3. Du føler nok, at tingene er lidt i limbo på det område. Set ud fra stjernernes position gør Mars’s indflydelse på dit tegn, at du er lidt usikker i romantikken. Men fortvivl ikke, der er håb forude, kjære Tyr!

Arbejde:

Her er dagens top scorer – en hel 5’er! Din indsats på arbejdet belønnes, og du er måske for en stund dagens stjerne på din arbejdsplads. Saturns placering i dit tegn giver en autoritativ aura, som måske vil gavne både dig selv og din karriere.

Venner:

Her ligger en behagelig 4. Jovist, livets små krummelurer kan vende op og ned på tingene, men dine venskaber tager bare en dag ad gangen, ikke sandt? Dit venner tilsyneladende har brug for din styrke og stabilitet, så vær den kraft, de har brug for på deres turbulent rejse.

Familie:

Her har vi turens laveste scoring med en rund 0. Andre planeter som Venus og Mars skaber nogle knas i familiekredsen. Dit temperament er på en prøve. Men husk, det er kun ved at afsløre vores svagheder, at vi virkelig kan begynde at arbejde på vores styrker.

Succes:

Succes er på en god 4. Et stærkt understregning af den fine balance, du har opnået mellem at strebe efter dine mål og samtidig være tro mod dig selv. Hold fast i din viljestyrke og dine drømme!

Dagens dyr: Elefant

Hvorfor elefanten, spørger du måske? Uanset om en elefant bevæger sig langsomt, har den stadig sit blik stift rettet mod dens destination. Dens enorme tålmodighed, klogskab og styrke er altid en inspiration for os alle.

Alt i alt, klokken tikker nu imod eftermiddagen, denne smukke onsdag den 25. oktober. Uanset udfordringerne, husk altid at bevare din indre styrke som den stædige tiger, du er, og vær klar til at møde morgendagen med fornyet tiltro og håb. Husk, nat falder altid før en ny morgendag gryer.