Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør: 4

Dagens humør for Tyren er sprudlende som en boblende flaske champagne! Hjulene drejer på alle kreative motorer, og du finder dig selv summet imellem tusinde nysgerrige tanker og idéer. Si’ farvel til de døsige, grå skyer, for solskinnet bryder igennem. Du har det så godt, som en tyrekamp i et porcelænsbutik!

Kærlighed: 2

Mon det er Uranus der er skylden? Måske lidt tumult i kærlighedsdepartementet, desværre. Men fortvivl ikke, Tyren! Selv stjernernes udfordrende konstellation kan ikke ryste dit fundament. Vær tålmodig og forstående. Husk, din partner har også deres egne astrologiske udfordringer at kæmpe med.

Arbejde: 5

King Kong kunne ikke have gjort det bedre! Du er i din absolutte topform på arbejdet. Den vilde energi fra Mars, stimulerer din naturlige ambition. Resultaterne taler for sig selv, og dit hårde slid bliver bemærket. Er det mon et forfremmelse der lurer rundt om hjørnet?

Venner: 3

Det ligner, at der er smuldringer i kiksene med dit venskab. Der er lidt uro på linjen, og selvom du er kendt for at være stædig som en tyr, kan det være tid til at give køb. Husk: Intet venskab er glattet ud hele vejen. Lige nu sidder Venus og Saturn på hver deres stol og er uenige. Giv det tid.

Familie: 4

På familiefronten, er du badebolden alle vil lege med. Din familiære harmoni er i centrum for enhver interaktion, og din varme energi smitter af. Stræb altid efter at opretholde denne energiflow.

Succes: 3

Opskriften på succes for Tyren: skefuld flid, gran af talent og en kæmpe portion held. I dag er bagepulveret dog lidt svagt, men glem ikke, selv lavvandede bække kan skabe dybe huller i sten. For langt man skal se tilbage for at finde en dag, hvor du har haft mindre succes. Hold fanen højt!

Dagens dyr: Koala

Hvorfor netop en koala? Fordi dens rolige og afbalancerede natur afspejler din egen energi. Ligesom koalaen, der bruger det meste af sin tid i træerne, skal du også ære dit indre væsen og finde dit eget tempo.

Dagen i dag, onsdag den 23. august, giver dig en ekstra chance for at fordybe dig i dig selv. Udnyt denne heldige stjernedannelse til at reflektere, hvile og frem for alt, være ægte over for dig selv. Husk, ikke alle dage er fuld af ros og regnbuer, men du styrer capaciteten til at skabe din egen lykke. God onsdag Tyren!