Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en lemur.

Dagens humør

Tvillingen får en humor-karakter på 4 i dag. Smilene kommer nemt frem, og latteren er ægte. Månen skinner klart i dit soltegn og bringer med sig en bølge af positivitet, som ikke kan undgås. Du ser virkelig de sjove sider af livet og er i et herligt humør, så grin bare igennem.

Kærlighed

Hvem sagde spænding? Venus, kærlighedens planet, sidder skævt i dit soltegn, og det kan give lidt op- og nedture i romantikken, så kærlighedsbarometeret står på 3 i dag. Ingen grund til panik, tag udsvingene som en oplevelsesrig dans. Kærligheden vil snart vende tilbage til sit normale leje.

Arbejde

Arbejdet får i dag en karakter på 2.5. Her er det lidt en blandet landhandel – nogle opgaver glider let igennem fingrene, mens andre føles som sten i skoen. Sådanne dage er der bare, men husk det er små bump på vejen – ikke det endelige stop.

Venner

Dine venlige stjerner fra venus kaster deres lys over venskabsdepartementet og bringer vennekarakteren i top på 4. Gensidig hjælp og støtte farver dagen blandt dine venner. Det gør hverdagens trivialiteter mere tålelige og giver tid til sjove, uforglemmelige øjeblikke.

Familie

Og så til familien, her høster Tvillingen i dag en solid 5’er. Jordens indflydelse er stærk, og dit hjemlige fyrtårn lyser klart. Familien trækker i dig og bemærk hvordan det fylder dig med glæde og styrke. Husk hvor meget de betyder for dig.

Succes

Dagens succeskarakter er en midterplacering, en 3’er. Du klarer de fleste af dagens udfordringer med en overlegen håndtering, en flot præstation, mens beskeden succes afholder dig fra at toppe. Din indre flamme har potentialet, så tænd for den og lad den fyre op.

Dagens dyr

Og så til spændingen – dagens dyr! I dag er du en Lemur! Ligesom i Tvillingens verden, er lemuren kendt for sin sociale adfærd og sin nysgerrighed. Ingen træ er for højt, ingen sten er for tung at løfte, hvad der gemmer sig bagved må findes! Tvillingen og lemur ånden er som to dråber vand – nysgerrige, dynamiske og sociale!

Nuvel, det var det for i dag, kære Tvillinger. Denne onsdag, den 23. august, inviterer til latter, følelser og sågar konflikter. Men som det er tilfældet med livets mangfoldige palet, kan det være som en rutsjebanetur, fuld af ups and downs. Nyd denne dag, i morgen kommer med nye oplevelser. Selv blegheden i dag vil med tiden blegne.