Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger . Din viljestyrke er imponerende i dag.

Dagens Humør

Hold fast, Løve. Dagen i dag bliver en rutsjebanetur for dig. Så sæt dig godt fast, for du har en humørkarakter på 3. Du vil vågne op fornøjet, men eftermiddagen vil være et skvæt agurketid. Eftersom solen stiger, vil dit humør også ændre sig som vinden blæser, og du vil til sidst finde ro og glæde ved aften.

Kærlighed

Når det gælder parforholdet, Løve, så er det måske tid til lidt amurtid. Du har en kærlighedskarakter på 2, så tag en dyb indånding og sæt farten ned. Stjernerne tilskynder dig til at passe på din tillid til din partner, så undgå hastige beslutninger.

Arbejde

Aben er hoppet fra din skulder, og med en karakterscore på 4, kan det vise sig at være en frugtbar arbejdsdag for dig, Løve! Din pligtopfyldenhed og evne til at holde hovedet koldt i stressede situationer vil være i højsædet i dag! Brug det fordelagtigt!

Venner

På vennelisten står du til nul, Løve. Dine venner kan være både syd og nord for dig i dag, men husk – det er bare en dag. Du får bedre dage! Et godt råd: Giv plads forståelsen og undgå konflikter.

Familie

Av for en familiekarakter, Løve! I dag er det fem ud af fem! Din familie trækker i den positive retning, og du kan forvente både glæder og latter ved familiesammenkomsterne. Husk at værdsætte det smukke i disse stunder.

Succes

Æv bæv, Løve. Succeskarakteren lægger lavt i dag. Med en score på kun 1, skal du muligvis ikke forvente den store succes. Men husk, hver dag er en ny dag, og i morgen er der nye muligheder!

Dagens dyr

Du er en Tiger i dag, Løve! Ja, det lyder måske en smule mærkeligt, men din styrke og vilje er tigerlignende og beundringsværdig i dag. Du har en inderlig persistens og vilje til at nå dine mål, nøjagtig som en tiger.

Om end onsdag den 23. august kan synes som en blandet landhandel inden for områderne venner og succes, er din indre tiger parat til at tage udfordringerne op! Husk, du er en Løve, og ingen onsdag kan tæmme din brølen. Ser du måske lyset i enden af tunnelen? Sådan er livet, Løve, fuld af op- og nedture. Musikken spiller, så dans med på melodien. Forbered dig på en bedre dag i morgen!