Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin - sjov og klog .

Dagens humør

Humøret i dag får 4 ud af 5. Den sprudlende Jupiter står højt på himlen, og Fisken svømmer ufortrødent gennem de vante universelle strømme. Så, vandmænd og havfruer! Klar til en dag med alle de rigtige bølger? Selvom små frustrationer kan finde vej ind i dine tanker, husk at holde dig på overfladen. Hold fast på dit positive syn, og du vil finde fred i bølgernes skvulpen.

Kærlighed

Kærligheden scorer højt på skalaen i dag, endnu en 4’ere. Ørnens blik er på dig, Fisk, og den vil lede din vej mod romantikkens hav. Du er draget af dybet, prøv at finde balancen mellem passion og praktikalitet. Måske er det på tide at tage springet og svømme mod den person, der gør vandet lunere? Du kan godt, Fisk!

Arbejde

Hvad angår arbejde, er skalaen lidt lavere med en solid 3. Mars er i diskord med din Neptunus energi, og det kan skabe nogle turbulente strømme på arbejdspladsen. Men frygt ej, du er en Fisk, og du skal bare svømme med strømmen. Brug dit kreative sind for at navigere igennem denne hårde dag på arbejde. Dine kollegaer vil beundre dit held.

Venner

I vennernes verden er det strålende, en flot 5 på skalaen. Med Venus i kommunikation med din Måne, er du en magnet for venskaber. Du vil svømme på bølger af latter og kærlighed sammen med dine venner. Prøv at arrangere en samling og nyd selskabet. Hvad med en spontan strandtur?

Familie

I familieforgene rammer vi en 3. Pluto trækker vejret lidt for tungt, hvilket skaber frustrationer og misforståelser. Men husk at du er en del af en stime, og det skal mere end bare et par uenigheder til at skille jer ad. Dagens mantra: Kommunikation. Snak om det!

Succes

Succes rammer et pænt midtpunkt, med en karakter på 3. Kviksølvs energi skaber små udfordringer, men som den Fisk du er, kan du hoppe fra sten til sten og undgå faldet. Træk vejret dybt, og vedhold lykken er der, ved havets bund ligger de dyrebare perler.

Dagens dyr

Dagens dyr er Delfinen. Om nogen kender til livet i vandet, er det delfinen. Deres intelligens, deres sociale færdigheder og deres glæde ved livet er et spejlbillede af dig, Fisk. Ligesom delfinen, er du i din rette element når du omgiver dig med dem du holder af. Så tag en side fra delfinens bog og dyk ud i det eventyrlige hav.

Dagens afslutning

Så alt i alt, den vovede onsdag den 19.07, et virvar af bølger og strømme. Der er højvande og lavvande, men hvor ville livet være uden lidt drama? Mærk bølgernes rytme, ride med dem, og du vil finde din vej. Og husk, efter hver bølge kommer en ny mulighed for at svømme højere, dybere, længere. Havet er dit, Fisk!