Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin - din socialitet og tilpasningsevne gør det muligt for dig at navigere i enhver situation.

Dagens humør

Dagens humør står på hele 4 i dag, tvillinger! Selvom omgivelserne måske er en smule lunefulde, opvejes det af himlens drilagtige stjerner, der skaber en hyggelig og jovial aura omkring dig. Lidt ligesom at have en gigantisk, himmelsk puderumskamp.

Kærlighed

Kærligheden ligger på en solid 3. Romantiske overvejelser kan godt tage en bagdør i dag, da Merkur, din herskende planet, er lidt på tværs. Men husk, selv i astrologi er der lys i enden af tunnelen. Hvis du navigerer klogt, kan du vægte bådene og ender med at nyde en hyggelig aften.

Arbejde

Arbejdet ligger på 2.5 i dag. Du kan føle, at det hele går en smule i stå, men frygt ikke! Selvom det ser ud til, at de kosmiske stjerner har bestemt sig for at tage en sløv dag på arbejdet, betyder det ikke, at skal give op. Tværtimod, brug det til din fordel. Tag en pause. Grib dagen og brug den på personlig udvikling!

Venner

Forskellen mellem kærlighed og venskab er, at venskab simpelthen ikke har et endeløst antal såpeserier baseret omkring det! Med venner ligger du i dag på en solid 4. Folk trækkes som magneter mod din personlighed. Med Venus strålende midt i Tvillingens stjernetegn, får du en positiv energi, der gør dig til en sand kammerat magnet!

Familie

Family first, som det siges. Og med placeret i 5’eren kan Tvillingen se frem til en ganske udmærket dag sammen med familien. Denne kvidrende energi vil skabe en aura af forståelse, der gør det meget nemmere for dig at relatere til dine kære.

Succes

Med succesen liggende på 3, kan du eventuelt føle, at du ikke helt har ramt din stride i dag. Men husk, også selvom det ser sort ud, er det bare skyggen fra en kommende solskinsdag. Vil du helt ind i stjernernes kerne, tvilling, så tag det som pointen i spinoff-serien om dit liv, hvor hovedpersonen endelig finder sin sande styrke.

Dagens dyr

Dagens dyr er den elskede pingvin – humoristisk, social, og rigtig god til at tilpasse sig. Livet handler om balance, ligesom en pingvin på et isbjerg. I dag er du denne pingvin, der hurtigt kan omstille sig og finde fodfæste, uanset hvor glat isen er.

Dagen i dag

Ved siden af alting, er det vigtigt at tage sig tid til at stoppe op og opleve verden omkring sig. Denne onsdag den 16. august er et perfekt eksempel på dette. Tag tid til at nyde livet og alt det, det bringer. Du kan sove på de roser, du har tjent og endda få tid tilbage til at plante nogle nye bede. Hver dag er en mulighed, og du skal bare gribe den. Skål for dig, tvilling, skål for livet!