For Stenbukken, onsdag den 16. august:

Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant, fordi du har stor styrke og visdom.

Dagens humør: 4

Onsdag udsender du en nærmest betagende aura af optimisme og positivitet. Du har masser at smile over, Stenbuk, så nyd det! Der er ingen vej uden om – dine humørsvingninger er i dag sat på pause!

Kærlighed: 3

Kærlighedens regnebræt viser et solidt tal. Venus, kærlighedens planet, sender dig blide vibes. Dog er der visse småbekymringer, men husk: ”Alt er fair i kærlighed og krig”, som det gamle ordsprog siger. Måske er det tid til at tage den der store beslutning?

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten er der udfordringer at håndtere. Jupiter, der styrer din karriere sektor, er i retrograd. Det betyder, det er tid til at reflektere og revidere. Det er tid til en kort pause, tror du ikke?

Venner: 4

Venus kaster positive stråler på dit venskabshus. Vitalitet og leven i din sociale scene er på toppen – var det ikke på tide med en hyggelig sammenkomst?

Familie: 5

Overflod af harmoni i familiekredsen! Det er en 5-er dag på familiefronten. Tag det roligt, nyd det gode selskab af dine kære. Hvorfor ikke vælge denne dag til at styrke båndene endnu mere?

Succes: 3

Successen banker på døren, Stenbuk, men er du klar matematisk set? Du kan have svært ved at bedømme resultaterne i den nærmeste fremtid.

Dagens dyr: Elefant

Dagens dyr er elefanten! Det er ingen hemmelighed, hvorfor. Lige som elefanten, indtager du en lederrolle i din flok. Sådan en robust kraft, visdom og hengivenhed hoca, det minder os om, hvilket pragteksemplar du er!

For at afrunde denne dag, Stenbuk, onsdag den 16. august er en dag til at nyde dit selskab, styrke dine bånd og træffe de svære beslutninger. Det er en dag, hvor du udstråler positiv energi og træder frem som en leder, ligesom vores dugfriske elefant ven. Så, er du klar til at stampe igennem denne dag med styrke og visdom? Husk, at smilet er den korteste afstand mellem to mennesker.