Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Det skyldes din styrke og mod til at overkomme alle udfordringer.

Dagens humør: 2

I dag har vædderen måske nok en lidt grå dag i vente mht. sit humør. På den spirituelle skala peger planeternes energier henimod et lidt mere nede på jorden humør end ellers, men frygt ikke Vædderen, som med alt andet i livet, har også humøret sine op- og nedture.

Kærlighed: 4

Nu skal vi til det gode, for kærligheden blomstrer for Vædderen i dag! Glem ikke, kærlighed inkluderer også selv-kærlighed, så såfremt du er single, skal du måske forkæle dig selv? Hvem ved, det kunne være det udløser noget positivt karma!

Arbejde: 3

Arbejde, arbejde… En vædder stopper aldrig med at arbejde og giver altid sit bedste, uanset hvad. Men i dag… Vel, stjernerne siger, at det bare er én af de dage, hvor du måske hellere skal ligge lavt, og lade energierne sive ud i morgen, før du kaster dig ud i de store udfordringer på arbejde.

Venner: 3.5

Vædderen er altid en loyal ven, og i dag er det vigtigt at huske på det gamle ordsprog, “En ven i nød er en ven i deed.” Så grøn te, lidt tålmodighed og masser af åbne ører er lige præcis, hvad dine venner har brug for i dag.

Familie: 5

Når det kommer til familien, går det stærkt for dagens Vædder! Familien er Vædderens hjørnesten og i dag kan du virkelig mærke det. Brug tid med dit kærlige klan, i en atmosfære fuld af warm fuzzy vibes, det går næsten ikke bedre!

Succes: 4

Succes er ikke altid lig den store gevinst i lotto. Måske i dag betyder succes at hjælpe en fremmed med hans indkøbsposer. Eller, at fuldføre et projekt på arbejdet, du har arbejdet på længe. Holder du blikket rettet mod disse hverdagslige succeser, vil universet guide dig sikkert mod større ting på sigt!

Dagens dyr: Tiger

Den mystiske og magtfulde tiger er dagens dyr for Vædderen. En tiger er kendt for sin utrolige styrke og sit mod, og det er præcis det, du har i vente i dag, Vædderen! Brug tigerens energi til at overkomme alle udfordringer, som kommer i din vej!

Onsdag, d. 15. november er din dag, vædderen! En dag hvor du som en tiger har styrke og mod til at overkomme alle udfordringer, og hvor kærligheden blomstrer i dit liv. Trods det, må du dog finde dig i lidt humørsvingninger, men husk – oven på skyerne, skinner solen altid! Så nyd dagen, vær stærk og lad tigerens styrke lede dig!