Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard. Du er hurtig, blid og majestætisk.

Dagens humør

I dag giver vi humøret en score på middel gode 2.5. Tvillingen, i dag kan du føle dig lidt mellemfornøjet, som om du ikke helt er i hopla. Det er ikke, at alting er gået i ged, men du er ikke heller præcis hvile i dig selv. Du har simpelthen det, vi på gammelt dansk ville have kaldt hverken fugl eller fisk-dag, lige midt på skalaen.

Kærlighed

Kærlighedslivet får i dag en karakter på 1. I astrologien er Venus i konjunktion med Saturn, hvilket betyder at kærlighedens sti måske vil virke lidt ujævn. Din partner virker nok lidt utilnærmelig, og du har en fjern fornemmelse af, at du taler for døve ører. Men husk, at dette blot er dagens tendens, i morgen er en anden dag.

Arbejde

På arbejdsfronten ser det bedre ud, her lander vi på en karakter af 3.5. Solen står i trigon til Jupiter i dit sjette hus, som representerer arbejde og daglige rutiner. Det betyder at du vil være i stand til effektivt at løse dine opgaver og samtidig formå at beholde det gode humør.

Venner

I forhold til venskaber, får dagen topkarakteren på 5. Selvom ting kan virke lidt anspændt på andre områder, så vil dine venner være en redningskrans for dig i dag. Mars i dit elleve hus betyder, at gode venner og behagelig socialisering er dagens højdepunkt.

Familie

Familien får en score på 3. Så dagen vil byde på lige dele op- og nedture. Dit fjerde hus vil blive påvirket af Merkurs retrograd, hvilket kan bringe gamle familiekonflikter op til overfladen. Men frygt ej, stjernerne viser dig, at du har evnen til at håndtere dette med nåde og visdom.

Succes

I forhold til succes, får vi karakteren 4. Venus vil påvirke dit tiende hus, der er hjem for ambitioner og karriere. Omend nogle udfordringer kan opstå på arbejde, vil du generelt opnå imponerende resultater og få anerkendelse.

Dagens dyr

Dagens dyr er Leopard. Dyret symboliserer din indre styrke og fleksibilitet, hvilket er nødvendigt for at navigere gennem dagens udfordringer.

Om Dagen

Onsdag den 15 november, vil være udfordrende men også eventyrlig på en og samme tid, Tvillingen. Der vil være vind i sejlene på arbejdet, og du vil se gamle konflikter i et nyttigt lys. Ved at være snarrådig som en leopard, vil du klare hvad end dagen kaster i din retning. Husk, at når du tror på dig selv, er himlen ikke engang grænsen!