Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant.

Dagens humør

Dagens humør for dejlige Stenbukken står på hele 5 ud af 5 i dag! Tillykke Stenbuk, i dag vil du føle dig nærmest uovervindelig; lad solskinnet skinne ubesværet igennem tilliden og smilene. Husk at nyd den gode energi og sprøjt det lystigt omkring dig. Du kan glæde dig til en dag spækket med latter, sjov og glade dage.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er karakteren 3. Du holder styr på følelseslivet og skønt dagens humør er på toppen, er du mere tilbageholdende med hjertesager. Du vælger at navigerer trygt i bekendte farvande, men vær åben over for nye muligheder, måske venter en uventet romance lige om hjørnet?

Arbejde

Arbejdet klarer du i dag med bravur, en solid 4’er er derfor i vente. Universets energi er med dig i dag, og du vil opleve, at problemstillinger løser sig nærmest magisk. Dine kolleger vil beundre din evne til at håndtere stress, og du vil næsten føle dig som en magiker, der forvandler kaos til orden.

Venner

Stenbukken får en 2’er på vennernes skala i dag. Selvom din unikke personlighed har en magnetisk tiltrækningskraft, er du i dag mere optaget af at pleje dig selv og din familie. Dine venner forstår og respekterer det.

Familie

Familien står i forgrunden, og du får en flot 5’er i dag. Du har øje for dine næres ve og vel i dag, og vil hellere hjælpe dem end at løbe efter urealistiske mål. Din familie sætter pris på det og nyder dit selskab.

Succes

Med hensyn til succes er det en solid 4’er. Det er dagen for store spring, men med dit fokus og koncentreret arbejde vil selv små sejre føles som store triumfer. Husk, succes er ikke altid højere, længere, stærkere – nogle gange er det bare nok at være tilfreds med det, du har allerede har opnået.

Dagens dyr

Stenbukken, du er en elefant i dag. Ligesom elefanten er du stabil, pålidelig, og ser altid alt fra perspektiv, samtidig med at du er omgivet af kærlighed og familie. Du omgås dine medelefanter med værdighed og visdom, ligesom de kærlige og kloge Stenbukker.

Ugedagen

Onsdag den 15. november står skrevet på kalenderen, og Stenbukken, det blir’ en knaldgod dag med masser at glæde sig over. Med din positive energi og dine kærlige, hjælpsomme handlinger over for dem, du holder af, af alt fra det mindste insekt til din egen familie, kan du inspirere andre til at gøre det samme. Spread the love, som man siger!