Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. På grund af din indre styrke og usædvanlige drive.

Dagens humør:

Vi lander på en solid 4 for dagens humør, Skytten! Der er skønt at se, at solen skiner ikke kun fra himlen, men også i dit hjerte. Der er bobler i dit blod, du er i godt humør, og verden framstår med alle dens farver. Universet smiler til dig, og du smiler tilbage. Stjernerne fortæller at dit indre lys er skinnende!

Kærlighed:

Romantikken er som en kortvarig regnstorm i dag. Dens tilstedeværelse kan ses, men det er ikke altoverskyggende. Vi giver den en 3’er. Du føler en lettere turbulens i dit kærlighedsliv, men det er på ingen måde knusende. Det ser ud til, at en smule usikkerhed blæser gennem dit hjerte, men frygt ikke, det er kun midlertidigt. Det er et quick fix, som stjernerne anbefaler – kommunikation. Har du overvejet at åbne dit hjerte?

Arbejde:

Arbejdsmæssigt ser det ud til at være en grå dag. Her får du en 2,5. Vi ved begge, at Skytten kan være en hårdtarbejdende sjæl, men i dag er det som om, noget holder dig tilbage. Det kan være, at du føler dig drænet, eller at opgaverne virker uoverkommelige. Skænd ikke med stjernerne, tag en dyb indånding og pakk arbejdet væk for i dag. Hvem ved, måske vil en god nats søvn bringe løsningerne mere inden for rækkevidde?

Venner:

På vennernes front er der fest og ballade! Her får du en 4’er. Dine venner omkranser dig med varme følelser og godt humør. De hælder brændstof på din indre ild, og sammen skaber I et komplet fyrværkeri. Husk, det er den gensidige påskønnelse og forståelse, der binder jer sammen. Hvad siger du til en spontan sammenkomst?

Familie:

I dag svømmer du i familielivets varme farvande. Vi giver dig en topkarakter – en 5’er! Familien blomstrer, og du er midt i blomsten. Du nyder familiens aura af kærlighed, og det synes de også er fantastisk. Et hjemmets hjerte er varmt, og du hviler fredeligt i dets favn.

Succes:

Her får du en 3’er. Du holder fast i dine ambitioner, men i dag ser det ud til, at du tager en puster fra jagten. På lang sigt er det vigtigt at tro på dig selv og dine evner, men nogen gange er det lige så essentielt at give sig selv et hvil.

Dagens dyr:

Dagens dyr er en tiger! Du viser en indre styrke som kun en tiger kan. Du har din usædvanlige drive, som toller ingen indblanding, meget ligefremt og rakrygget som en rigtig tiger.

Onsdag den 15. november bliver en dag fyldt med blandede følelser, Skytten, men frygt ej! Solen skinner stadig på dig, selvom der muligvis er nogle skygger, der dækker for strålerne. Tag en dyb indånding, sæt ansigtet mod solen, og husk, at det er efter mørkets ankomst, at stjernerne begynder at skinne. Så hold humøret højt, fang dagens smil, og husk at være den fantastiske Skytte, du er!