Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Din voldsomme energi kan lige nu være med til at skubbe grænser.

Dagens humør: 3.5

Løver er kendt for at være både passionerede og energiske. Der er dog også en skyggeside, hvilket kan resultere i et humørsvingende temperamentsudbrud. I dag, er der en følelse af indre ro blandt løverne, hvilket giver humøret et hop op på 3.5. Solen skinner på dit stjernetegn, men ikke uden en lille skygge her og der.

Kærlighed: 4

Kan du høre det, løver? Kærlighedsplanet Venus trækker i dit hjerte. Du er måske ikke lige i den romantiske zone, men der er en kæmpe potentiale for at du i dag vil føle en dybere forbindelse med din partner. I romantikken scorer du derfor en flot 4 på skalaen.

Arbejde: 2

Nu er det ikke alle dage, der kan være en dans på roser. Nej, selv om du er en løve, er der dage, hvor du må fighte lidt ekstra. Under planeternes position i dag, vil du måske opleve nogle udfordringer på arbejdsfronten, men husk, din indre styrke kan hjælpe dig igennem. Derfor scorer du en 2 i arbejde i dag, men lad ikke det slå dig ud.

Venner: 3.5

Venustransitten i dag er også gavnlig for venskaber. Du er inderligt dygtig til at fascinere og tiltrække folk med din karisma, og i dag er du ekstra magnetisk. Benyt dig af det, og så vil du mærke stærke bånd til dine venner. Scoren er 3.5 på venskabsbarometeret i dag.

Familie: 5

Vi er nået til hjertet af løven, og det er lige her familien kommer ind i billedet. I dag scorer du en fuld 5 på familieskalaen, løver! Dine kære vil mærke din nærværelse og kærlighed i dag, og du vil føle det samme tilbage.

Succes: 2

Som enhver løve ved, så følger efter højderne sommetider dybdernes leg. Det er sådan, det er med succesraten for i dag. Men frygt ikke, for alle storme er midlertidige. Det bliver bedre igen.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr er den magtfulde tiger. Parringsdansen mellem løven og tigeren er et særsyn, og det er derfor dit dyresymbol for i dag. Ligesom tigrene, er du fuld af energi og klar til at sprænge grænser.

Som en afslutning på denne onsdag den 15. november, er det tid til at stoppe op, stoppe med at bekymre sig og bare nyde dit løve-ego. Selv de hårdeste kampe kan vindes med passion og viljestyrke. Forsæt med at brøle, løver, for verden hører på dig!