Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Kænguru.

Dagens humør

Dagens humør for Krebsen får vurderingen 3.5. Med din planet, Månen, i et truende aspekt med Mars, kan du opleve nogle moodswings. Heldigvis er du i besiddelse af en utrolig tilpasningsevne, så det vil ikke lægge en dæmper på din dag.

Kærlighed

I kærlighedens verden scorer Krebsen en 0 i dag. Måske er det tid til at trække stikket ud og tage hensyn til dig selv. Den områdsvage Venus, der bevæger sig i dit parforholdshus kan skabe frustrationer. Men husk på, at uden mørke, ville vi ikke kunne se stjernerne.

Arbejde

På arbejdsfronten får Krebsen en bedømmelse på 2.5. Selvom det måske føles som om du bevæger sig i små skridt, er du stadig på sporet. Saturn i dit niende hus kan bremse fremskridt, men er også kendt for at bygge stabile og solide strukturer.

Venner

Venner giver en score på 4 for Krebsen. Med Jupiter i dit sociale hus, vil dine sociale relationer være præget af positive oplevelser, der bringer glæde og optimisme. De fleste i dit netværk vil trække dig op og gøre din dag bedre.

Familie

Familieforbindelsen for Krebsen er solid som en klippe i dag – det er en 5’er! Krebsen er kendt for at være familiemenneske og med Månen, din herskers planet i dit fjerde hus, vil dit hjemlige liv være fyldt med nærhed og harmoni.

Succes

I forhold til succes, scorer du en solid 3. Ikke hver dag er en full-throttle succesdag, og det er okay. Du har stadig dine øjeblikke, hvor du skinner stærkere end nogen andre.

Dagens dyr

Dagens dyr for Krebsen er Kænguruen. Præcis som denne hoppende skabning, vil du fortsætte med at hoppe videre på trods af udfordringerne, finde balance mellem din energiske og drømmende side, og være en kraftig beskytter for de, du elsker.

Afslutning

Resultatet er en blandet pose nødder for vores Krebser i dag, denne flotte onsdag den 15. november. Men hey, hvem har trods alt brug for 5-stjernede dage hver dag? Med en solid godkendelse på familiefronten og venner, der holder sig tæt på, har Krebserne nok til at få en dag fuld af glæde og meningsfuld forbindelse.