Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ørn idag og har det store overblik.

Dagens humør

Dagens humør får en suveræne 4! Hold fast, kære Vædder, du er på forkant med kraften af Mars! Din energi bobler og sprudler – klar til at indtage, hvad dagen bringer. Er du klar til at stå øverst på bjerget, med vinden i håret – helt i din egen stil?

Kærlighed

Kærlighedsskalaen tiptopper i dag, og rækker sig til en stor 5! Forbindelsen til Venus hjælper dig med at udfolde dit hjertes dybder og sprede varme omkring dig. Kærligheden brænder lystigt, men controle det ild, Vædder. Husk balance i kærlighedens flamme.

Arbejde

Arbejde får en solid 3,5 i dag. Madam Saturn har en finger med i spillet, og det kan føles som om, du befinder dig i et blødt ler, som gør fremadretningen langsommere. Det er tjansen, kære Vædder. Måske skal du huske, at selv det mest seige og stræbsomme arbejde kan bære frugt.

Venner

På vennernes front sidder vi med en fin 4. Dagens harmoni mellem solen og månen i dit sociale hus, gør dit venskab til et utroligt samlingspunkt. Det er tid til at favne dine venner, da du absorberer og reflekterer deres energi hinanden imellem.

Familie

Familieområdet får en stærk 4,5 i dag. Månen fortæller, at det er tid for rendyrket nærhed og familiær harmoni. Det kan være tid til et godt gammeldags familiesammenkomst, for det er her, du har muligheden for at bygge bro og styrke disse dyrebare relationer.

Succes

Vædderen, med fanget op i Merkurs lap, så er succesraten på en 3 idag. Er du nysgerrig på, hvad dette betyder? Det krever at du måske skal sætte tempoet ned og overveje plyndringen af guld, før du springer ind i striden. Tålmodighed bliver din nøgle til succes – er det noget du kan sætte pris på?

Dagens dyr

Kære Vædder, dit dyr for i dag er den strålende ørn. Dit blik er lige så skarpt, og du flyver højt over forhindringerne med en urokkelig beslutsomhed. Er det ikke spændende at være vædder i dag?

Og sådan en onsdag, den 26. juli – hvad en fantastisk dag at være Vædder! Med stjerner, der lyser vej for dig i universet, og din indre glød, der styrer dit hjerte, er dagen rettet mod at være et sandt eventyr. Ta’ godt imod onsdagen, grib dine muligheder og gør dagen til dit mesterværk!