Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kolibri og fri idag.

Dagens humør

Er der en tusindbenet humørbomb, der er klar til at sprænge? Tvillingen, du stråler omtrent lige så meget som solen i dag! Dagens humør får en solid 5’er på skalaen. Din planet, Merkur, har rusket lidt i dit univers i nattens løb og spredt glade gnister over dig. Det er svært at finde noget at sætte en finger på i dag, for alt tegner til at blive forrygende godt!

Kærlighed

Kærlighed på solskinsdage er noget selv poeterne har svært ved at indfange i ord, men i dag skal vi prøve! Med næste en 4’er på skalaen, er det forholdet til dig selv og din kærlighed til livet, der vil være i fokus i dag. Måske vil en flirt blusse op, men det vil være dig selv, der vil stjæle dit hjerte. Hvad siger du, er du klar på lidt selvforkælelse?

Arbejde

Du kan ikke vinde hver eneste dag, og arbejdet er måske det eneste område, hvor lyset på denne ellers solrige dag vil være lidt svagt. Men tag ikke fejl, en solid 3’er er stadig en god dag på jobbet, og Merkur passer på, at ingen større konflikter sprænger op i luften. Måske kan du i stedet brænde lidt energi af på nogle mindre opgaver, du har ligget på hylden?

Venner

Er du den, dine venner går til, når de trænger til et muntert grin? Så vil de komme til dig i dag! Med en hel femmer i scorebogen vil dine venner så absolut sætte pris på dit selskab i dag. De vil elske dit gode humør, og din energi vil smitte af på dem. Hvad med en spontan sammenkomst med dem til aften?

Familie

Tvillingen i dag er energisk, og din familie vil nyde godt af det. Dagens karakter er 4, hvilket indikerer et miljø præget af glæde og samvær. Efter et stykke tid fra hinanden, vil denne sammenkomst bringe en varm glød. Hvorfor ikke lave en overraskelse og bringe et smil frem?

Succes

Når det kommer til succes, skal du se på, hvad du har opnået indtil videre i dag. Med en karakter på 4, er der ingen tvivl om, at du er på rette spor mod dine mål. Du skal huske at nyde alle små sejre, for selvom de ikke er jordrystende, er de stadig vigtige.

Dagens dyr

Dagens dyr er kolibrien. Den vidunderlig flittige fugl der svæver mellem blomstrene, søgende efter nektar og spreder liv. Du ligner kolibrien i dag, Tvilling, med dit gode humør og din energi. Du spreder glæde og lysskær, præcis som kolibrien.

Onsdag den 26. juli

Tvillingen, din onsdag den 26. juli, har været fyldt til randen med smil, latter og glæde. Dit humør og energi har smittet af på alle omkring dig, og du har bragt varme til deres hjerter. Så slå dig løs, omfavn dagen, og husk at dette er ugen hvor du spreder glæde ligesom kolibrien. Lev for nuet og flyv højt i din egen himmel. Der er så meget at udforske og så meget at glæde sig over. Nyd resten af dagen, Tvillingen!