Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en humlebi idag - du gør det umulige.

Dagens humør:

Jeg giver en solid firer til løven i dag. Med solen som din hersker, og dennes skinnende stråler i ryggen, føler du dig uovervindelig. Din magnetisme vil være udslagsgivende, og ethvert rum du træder ind i, vil kunne mærke dit brølende humør. Dog kan denne konstante powerhouse-vibration være lidt trættende, så husk at tage en pause i løbet af dagen. Er der plads til lidt ego-nørding i dagens program?

Kærlighed:

Her skal vi hen i treeren. Store himmellegemer har linede sig op, men der er en lille modsætning til din ildrige natur. Selvom det kan være svært for dig, er dette den dag, hvor du skal trække dig lidt tilbage og give plads til din partner. Acceptér deres bedre halvdel og bemærk, at hvert yin har sit yang. Og husk, universet sætter pris på et stærkt, men retfærdigt hjerte.

Arbejde:

Under arbejdet kan du forvente en velfortjent femmer. Dine suveræne lederevner vil skinne igennem, og folk vil vende sig mod dig for vejledning. Du begår et kæmpe arbejde i en høj fart, og alt synes at være i dit favør. Energien fra Mars er især stærk i dag. Hold øje med detaljerne eller risikér at snuble over de små, irriterende sten på din vej.

Venner:

Dit venskab scorer en skøn treer i dag. Løver er kendt for at være loyale venner, og i dag kommer det til udtryk som aldrig før. Du er dog også kendt for at have den dominerende stemme, så prøv at holde dig i baggrunden lidt. Give plads til dine venner til at dele deres tanker og følelser. Tænk på det som, at du giver din manke et hurtigt break.

Familie:

Solid to’er på familiefronten. Familien vil være trættende i dag. Du elsker dem, men nogle dage føler du bare brug for din egen plads. Stil din styrke til rådighed, men husk, at det også er ok at beskytte din egen energi.

Succes:

Her skal vi op i den fjerneste ende af skalaen: en femmer. Denne dag ligner en, der vil være rig på succes for den stolte løve. Sæt kurs mod dine mål og mærk, hvordan universet bakker dig op. Festen har kun lige begyndt!

Dagens dyr:

Dagens dyr er humlebien. På trods af sin lille størrelse og tunge krop, bryder humlebien fysikkens love og flyver mod alle odds. Hvad du ser som forhindringer, ser humlebien som udfordringer. Lad den inspirere dig til at gennemføre dine planer i dag, nøjagtig som du vil!

Onsdag den 26. juli vil være en dag udfyldt med solskin, håb og handlekraft for vores regale rovdyr. Selv i tomgang, eller når du går lidt ned i gear, holder du stadig dit kongerige i skak. Så, løver… brøl og tag fat på dagen!