Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hval - stor , rolig og glidende fremad i stormen.

Dagens humør

Dagens humør for Krebsen får en flot 4. Årsagen til dette, er at månens blide belysning i kraftfulde Saturn bringer vejledning og ro til dit indre. Det er, som om du stråler fra inden, og det kan tydeligt ses. Dette vil få dig til at føle dig opmærksom, energisk, og parat til hvad end dagen har at byde på.

Kærlighed

Når vi kaster et blik på kærlighedens status, ser det ud til en 3. Månen og Venus spiller en lille omgang himmelsk dans og deres indflydelse kan bringe nogle uforudsete overraskelser på dette område. Et gammelt forhold kan genoplives, eller en uventet bejlere kan vende dit hjerte op og ned. Overraskelse er dagens mantra i kærlighed.

Arbejde

Arbejdsmæssigt får Krebsen en 2. Med Merkur der raserer i huset af karriere, vil der være nogle udfordringer. Men husk, at du er en modstandsdygtig krabbe, klar til at klatre over enhver stejl klippe. Brug disse udfordringer til at vokse og styrke dine færdigheder.

Venner

For venskaber, giver stjernerne en klar 5! Med Jupiter der danser i dit venskabshus, vil dagens højdepunkt være et glædeligt samvær med dine venner. Lad ikke chancen for at grine og dele gode tider med dem gå til spilde, det er præcis, hvad du har brug for.

Familie

Familiemæssigt, går det lidt bedre end på arbejdsfronten, vi giver en solid 4. Din familie vil være din base, der vil give dig den støtte og kærlighed, du har brug for, for at komme igennem dagen.

Succes

Og hvilken bedre måde at afslutte på end med succes? Her ligger en godt balanceret 3. Med Plutos indflydelse vil du opleve både op- og nedture, men lige præcis dette vil hjælpe dig på vejen til succes.

Dagens dyr er ubetinget hvalen. Hvorfor, spørger du? Modalernes legemlige repræsentation af visdom og styrke spejler præcis Krebsens tilgang til dagens udfordringer.

Lad os afrunde dagen i dag, denne smukke onsdag den 26.07. Ja, vi har måske oplevet nogle humørsvingninger som havets bølger, men glem ikke, at bølger også skaber en smuk, beroligende symfoni. Lad os tage dagens udfordringer og overraskelser som en mulighed for at vokse. Efter regn kommer solskin, og Krebsen er mere end klar til at nyde denne strålende dag.