Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en skildpadde idag - en langsom starter men du skal nok nå det hele .

Dagens humør

Jomfruen, dagens humørkarakter for dig lander på en solid 4. Med planeten Merkurs indflydelse, der hersker over kommunikation, er du klar til at tackle hvilket som helst problem der måtte dukke op. Du føler dig opmærksom og klar i tankerne, hvilket utvivlsomt hjælper med at løfte dit humør.

Kærlighed

Her falder Jomfruens karakter ned på 2. Venus, kærlighedens planet, svæver i tvivlens halvmørke i dag. Det betyder, du kan have svært ved at tolke din partners signaler og det kan skabe usikkerhed. Husk på, at selv i skyggen kan kærligheden blomstre. Hav modet til at være ærlig og åben, jomfruen.

Arbejde

Pauseknappen er trykket ind på arbejdsfronten, derfor er karakteren her kun 1. Med Saturn i opposition, kan du opleve højere grad af træthed og tunge øjenlåg end sædvanligt. Tag en dyb indånding, og gør hvad du kan. Husk, at selv i små skridt, kommer vi frem.

Venner

På venskabsfronten er der markant stigning til 4 takket være Mars’ energi. Det er tid til at samle dine nærmeste og bare nyde øjeblikket. Din naturlige organisationsevne, vil gøre det til en leg at arrangere en hyggelig aften.

Familie

I dag får dit familieliv en 3’er. Månen kan give et strejf af følelsesmæssig ustabilitet. Husk at det er helt ok, ikke altid at være stærk og upåvirket. Del din sårbarhed med familien, det vil bringe jer tættere sammen.

Succes

I dag er succesfaktoren på 5! Jupiter, heldets planet, skinner klarere end nogensinde på Jomfruens himmel. Uanset hvor stor eller lille udfordringen kan være, er du i topform til at klare den. Nyd triumfen.

Dagens dyr bliver skildpadden, som symboliserer Jomfruens stille og stabile fremgang. Ligesom skildpadden, håndterer du hvert skridt med sikkerhed, og ikke mindst, du ved, at det tager tid at krydse mållinjen.

Så, Jomfruer, denne onsdag den 26. juli byder på masser af muligheder og udfordringer, men husk at livet er en rejse og ikke en destination. Mød det ukendte med mod og omfavne forandringen. Det er først, når vi er villige til at træde ud af vores komfortzone, at vi virkelig vokser. Go’ fornøjelse på rejsen.