Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør: 4

Til alle jer Væddere derude, gør jer klar til at kanalisere gammel visdom fra vores univers! Vædderen har en karakteristisk livlighed, der blusser op i dag da planeten Uranus i den runde, røde klippe stenbukken sender nogle friske forårsbrise energier jeres vej. Dagen bringer smilet frem, og fornøjelsen er tydelig. Lad humøret stråle gennem energiens kraft, da humøret i dag scorer en 4 på skalaen.

Kærlighed: 3

Som alle sikkert er klar over, er Venus, kærlighedens gudinde, stadig i vandmandens tegn og laver kolbøtter i din syvende hus. Elskovens vibrerende pulsslag er til at mærke, men nogle kan også føle en lille smule kaos i kærlighedsuniverset. Pas på, at du ikke springer over, hvor gærdet er lavest. Kærligheden hænger i fin balance i dag og scorer en solid 3’er på skalaen.

Arbejde: 2.5

Mars, Vædderens hersker, er i tæt forbindelse med Saturn på arbejdsmarkedet, hvilket kan sørge for nogle udfordringer. Det kan virke som om, at du kæmper op ad bakke. Det er måske en halvtom kop, men det er også en mulighed. Skal der søms for en skilling? Det kan der være brug for, men prøv alligevel at holde moen oppe. Arbejdsdag i dag får en karakter på 2,5.

Venner: 4

Dine venskaber er som grønne blade i en trækrone i dag. Månefaserne er favorable for fortsat venskabelige forbindelser og gode grin. Selv om du kan finde dig selv i livets knibe vær tryg, dine venner vil altid være der for dig. Venus lyser strålende op i dit venskabs hus og scorer en flot 4 på skalaen i dag.

Familie: 5

Under hjemmets tegn har du en stjernemulighed for virkelig at fordybe dig i familieforbindelserne. Månen er i sin voksende fase og beskytter dit hus og hjem, og det giver utrolig god familiekemi. Glem ikke at vise din påskønnelse over for dem, du har tæt på. I dag scorer familieområdet en hel 5’er!

Succes: 3

Med Neptun, der producere gavmilde partikler over i dit 12. hus, er det en middelmådig dag for succes. Det er som at famle i blinde, men det betyder ikke, at der ikke er noget på færde. Du kan måske overvinde et bump på vejen for at nå stjernen. Hold ho’det højt og skrid fremad, succesen i dag ender på en 3’er.

Dagens dyr: Koala

Astrologisk set resonerer Vædderens tegn i dag med slagkraften fra den søvnige, men yderst tilpasningsdygtige koala. Ligesom koalaen, vil Vædderen finde fred i sin egen verden, mens det stadig fastholder sin stærke forbindelse til naturrødderne. En koala er sej, tilpasningsdygtig og ikke til at ryste. Fanget i klap, kan det virke håbløst, men indeni er du ude på at erobre verden.

Ah, den søde onsdag den 09. august, bare rolig, dagen tager sin egen søde tid til at udfolde sig. Selvom det kan føles som om tiden kryper af sted, er der noget vidunderligt ved at være tilbage i rutinen. Du har gjort det igennem halvdelen af ugen, Vædder! Tag et øjeblik at trække vejret, for det er alt sammen en del af rejsen. På denne dejlige lille onsdag, husk på, du kan være stærk, modig og tålmodig ligesom en koala, uanset hvilke udfordringer du står over for.