[stenbukken humor=”4″ love=”3″ arbejde=”2.5″ venner=”4″ familie=”5″ succes=”3″ sex=”4″ dyr=”Du er en Tiger.”]

Dagens humør

Der hænger i dag en sjov og ubekymret stemning i luften, hvor både små og store glæder vækker latter. Dagens humørkarakter for Stenbukken er sat til solide 4. Du er åben, glad og i populært sprog kaldet ‘på toppen’. Den indflydelse som Mars har på dit horoskop lader dig nyde hverdagsglæderne.

Kærlighed

Her er det ikke helt så lystigt. Kærlighedskarakteren for i dag er en 3, men lad ikke det slå dig ud, Stenbuk. For Venus, kærlighedens planet, er i retrograd, og dette kan bringe udfordringer i dit parforhold. Men tænk over det – er udfordringer ikke netop det, der gør os stærkere? Brug det som en mulighed for at udvikle din forståelse og udholdenhed i forholdet.

Arbejde

På arbejdsfronten skraber Stenbukken lige akkurat over midten med 2,5. Hvorfor det, tænker du nok? Retrograden Mercury, styrer kommunikation. Det kan godt være, at du har haft svært ved at formidle dine idéer og aftaler. Husk at gå efter den direkte, klare kommunikation.

Venner

Stenbukkens venskabsbarometer rammer fuld styrke på 4 i dag. Din humor og glæde vil smitte af på folk omkring dig. Du vil føle stort selvværd og nyde i fulde drag af dine venner.

Familie

Du er familiemennesket i dag. Karakteren er hele 5. Du vil opleve en stærk tiltrækning til familien. Det er en dag hvor du vil bruge kvalitetstid med dine kære og styrke de familiære bånd.

Succes

Det sidste kapitel for i dag handler om succes. Stenbukken får 3 her. Selvom det ikke er alle dage, der kan være fyldt med succes, så er det vigtigt at huske, at selv en dag med en score på 3 kan være en dag, der er værd at fejre.

Dagens dyr

Dagens dyr er den majestætiske tiger. Denne konge i junglen blandt dyrene symboliserer din styrke, din vilje og din beslutsomhed. Det er en dag til at brøle højt som en tiger, og lade intet stå i vejen for dine mål.

Så kære Stenbuk, gør dig klar til en onsdag d. 9 August fuld af sjov, venner og familie. Selvom dagen ikke nødvendigvis vil bringe al den succes, du måske håber på, har du stadig så meget andet at glæde dig over. Lad ikke en enkelt småskuffelse farve din dag grå – Husk alt det gode der sker omkring dig! Tag en dag ad gangen, lev i nu’et og vær den tiger, du er i din sjæl.