Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard.

Dagens humør

Jeg giver dagens humør karakteren 3 for Vægten i dag. Det er en skøn onsdag, men du kan blive trukket i flere retninger af konfliktfyldte følelser. Jupiters kraftige energi skaber en dramatisk skiften af dit humør. Men – hold fast! Du er jo ikke bare en hvilken som helst Vægt, du tager udfordringerne op og finder balancen igen.

Kærlighed

Karakteren for kærlighed står på 4. Takket være Venus er der en hel masse kærlig energi i luften. Du kan føle en forbindelse og hvem ved, måske endda opleve noget helt nyt og spændende. Hvem ved hvad der er i vente for hjertets gøremål?

Arbejde

Arbejdspladsen er dagens vindende område med karakteren 5. Saturn har din ryg i dag. Ja, du kommer til at blive præsenteret for udfordringer, der kræver dit umage, men du vil have energien og det skarpe sind nødvendigt for at klare det hele. Og vent og se, succesen vil smage så meget sødere.

Venner

Når det kommer til venskab, er prognosen desværre ikke super lys i dag, så karakteren lander på 2. Du kunne finde det vanskeligt at forstå eller blive forstået af dine venner i dag. Men – pytskillerne! De vil nok forstå i morgen.

Familie

Familien får karakteren 3 – det er hverken fugl eller fisk. Du vil føle dig forbundet med din familie på en meningsfuld måde, men der kan også være nogle småskænderier. Den fine balance, du er så god til at finde, skal dog nok komme til syne.

Succes

Desværre er succes en vildkat, du skal fange, og i dag er det lige uden for din rækkevidde. Så karakteren er 0. Men husk, at den tanke kan være frisættende – den fjerner presset og giver dig til at føle dig fri!

Dagens Dyr

Dagens dyr er leopard. Ligesom en leopard er Vægten i dag smuk, stærk og har en vis magnetisme. Men det er ikke en dag uden udfordringer og der vil være behov for at tilpasse sig, præcis som leoparden gør det i vildmarken.

Denne onsdag den 6. september vil være en uforglemmelig dag. Ja, udfordringen kan være hård, men husk, det er gennem udfordringer, at vi vokser. Mind dig selv om, at du er en stærk Vægt, og lad aldrig verden få dig til at glemme det. Husk, det er din dag og du bestemmer, hvordan den skal forløbe. Om du falder i med flokken eller tager din egen vej, er et valg, der er helt dit eget. God onsdag!