Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala, fordi ro og tålmodighed vinder dagen.

Dagens humør

I dag har vi en grund til at smile, Vædderen! Det er vel en fornøjelse at skue mod himlen og fornemme planeternes harmoniske dans. Dagens humør vurderes derfor til et solidt 4. En nærmest ubrudt lykke vil pryde din dag, selv om alt ikke nødvendigvis vil henlægge sig til et lyserødt paradis – men ikke desto mindre, se frem til en positiv dag. Er man mon på vej mod måner og stjerner? Det vil tiden vise.

Kærlighed

Planeterne har arrangeret en intergalaktisk vals og i dag kan det have en påvirkning på dit kærlighedsliv. Det er ikke fordi hjertet ikke har lyst, men måske stjernebilledet lidt mere stille i dag? Derfor må karakteren blive 2,5 i kærlighed. I dag er det tid til at nærme sig kysten langsomt og lade kærligheden sejle i eget tempo.

Arbejde

På arbejdet er der blæst i sejlene. Energien fra stjernekonstellationerne finder vej til din produktivitet imens Mars hjælper dig med at holde fokus i trods af dette himmelske bombardement af effektivitet. Karakteren her bliver et flot 4. Du kan se frem til at klatre op af stigen med både styrke og elegance.

Venner

Kommer vi ind på vennernes kreds, kan dagens horoskop så desværre tyde på lidt uro. Universet har nogle gange sine egne veje, ikke sandt? Kigger vi på stjernehimlen, ser det ud til, at venskabelige bånd kan blive testet en smule i dag, hvor De kan opleve, at visse venskab måtte klarer sig bedst fra afstand. Så karakteren bliver et utroligt 0. Men fortvivl ikke! Selv de stærkeste bånd kan tåle lidt blæsevejr.

Familie

Familie horoskopet skinner i dag lige så klart som den nordlige stjerne på en klar nat. Med stor glæde kan jeg meddele, at karakteren i dag bliver et maksimum på 5. Familien træder virkelig frem som din klippe, som dit klare panorama ud til universet.

Succes

Ser vi fremad mod succes, er der en aura af ja-hat og overflod i dagens horoskop. Alligevel er der svage tegn på tegn på lidt modvind fra Uranus, så karakteren for dagens succes bliver derfor et imponerende 3. Husk dog, med modstand kommer styrke, Vædder!

Dagens dyr

Dagens dyr er koalaen. Ja, du hørte rigtigt – den søvnige, fluffede lille skabning fra Australien. Og det er ikke uden grund. I dag handler det om balance, om at trække sig tilbage, når det behøves, præcis som koalaen trækker sig tilbage i trætoppene. Omfavne tålmodigheden og nyde dagens mindre hastige tempo. Du er en koala, fordi ro og tålmodighed vinder dagen.

I dag, onsdag den 06-09, vil du, kære Vædder, fornemme en naturlig rytme i universets pulsslag. Ajourfør din taktfølelse med naturen omkring dig, og lad universets musik lede dig gennem dagen.