Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant.

Dagens humør

Dagens humør for Tyren: 4. Kan man sige energisk? Fordi dér skal der ikke herske nogen tvivl: Det er du! Du har en smittende entusiasme og en uundgåelig kraft, der driver dig i dag. Ingenting ser ud til at slå dig ud af kurs. Selv i udfordrende øjeblikke, står du stærkt imod modvind. Du er dagens batterioplader!

Kærlighed

Kærlighed score for Tyren: 3. Du er ikke sådan at slå af pinden, men der er en chance for at du kan opleve en smule udfordring i forhold til dit kærlighedsliv. Du har nemlig en tendens til at lukke ned, når tingene bliver for overvældende. Tag et skridt tilbage. Træk vejret. I morgen er der atter en ny dag, og med det, nye muligheder for kærligheden.

Arbejde

Arbejdsscore for Tyren: 2.5. Du er en hard-worker og går sjældent på kompromis med din arbejdsmoral. Dog skal du være opmærksom på ikke at miste dig selv i processen. Balancen mellem arbejde og privatliv er et delikat område, der kunne bruge lidt ekstra opmærksomhed.

Venner

Vennerscore for Tyren: 4. dine venner er din styrke, og du oplever et solidt bånd til dem alle i dag. Måske er det en god ide at tage initiativ til en samling – en tur i parken, eller måske en filmaften hjemme?

Familie

Familiescore for Tyren: 5. Perfektion! Der er ikke en finger at sætte på dine familiære relationer i dag. Du er omgivet af kærlighed og en følelse af at være højt værdsat. Husk at vise din påskønnelse!

Succes

Succes score for Tyren: 3. Du har et sted i midten mellem sejr og udfordringer. Du nærmer dig dine mål støt og roligt. Fortsæt dit hårde arbejde og vær tålmodig. Det bliver det hele værd!

Dagens dyr

Dagens dyr er Elefant. Ligesom en elefant, oplever du i dag en stor indre styrke og oplever en dyb forbindelse med dem, der er tæt på dig. Du er både mild og stærk, tålmodig og vedholdende. Brug disse kvaliteter til at navigere i dagens udfordringer.

Ønsker dig en fantastisk onsdag, Tyren! Husk at omfavne dit indre Elefant i dag og lad ikke små sten på vejen stoppe dig. Den 6. september, er en dag fuld af muligheder og positive oplevelser. Lad ikke noget holde dig tilbage, og fortsæt med at nå ud efter stjernerne!