Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en zebra.

Dagens humør

Dagens humør for Tvillingerne får karakteren 4. Det vil sige, du vil føle dig ganske godt tilpas i dag. Planeterne viser, at dit tegn står stærkt i dag, hvilket vil reflekteres i dit humør. Den gode nyhed er, at du vil bevare denne fornemmelse det meste af dagen.

Kærlighed

I kærlighed giver dagen dig karakteren 3. Efter den kosmiske uro i dit kærlighedshus i den seneste tid, kommer tingene endelig til en plads. Du vil måske føle en vis spænding mellem dig og din partner, men det er bare et tegn på, at I begge er ved at finde jeres plads i forholdet. Så træk vejret dybt og nyd turen!

Arbejde

På arbejdsfronten får du karakteren 2.5. Du er ude efter en rolig arbejdsdag, men med månen i dit tegns hus, kan det være svært at opnå. Der kan opstå uenigheder med kollegaer, men på den anden side, det er faktisk den slags gnidninger, der bringer fremdrift og fornyelse.

Venner

Venner og socialliv får karakteren 4. Du kan nøjagtigt forudse, hvilke venner du vil nyde at tilbringe tid med – de personer, der spejler din egen energi. Du kan forvente sjove, afslappende stunder med dine nærmeste venner.

Familie

Ingen overgår familiens kærlighed i dag, med dagens score toppet på 5. Der er ingen tvivl, i denne periode kan du hente meget styrke fra din familie, og din familie vil værdsætte din tilstedeværelse endnu mere.

Succes

Hvad angår succes, styrer stjernerne dig mod en karakter på 3. Gør, hvad du elsker, og succes vil følge med! Det har muligvis været et mantra for dig de sidste par uger, og i dag vil du se nogle af frugterne af dit hårde arbejde.

Dagens dyr

For dagens dyr har jeg valgt zebraen. Den stribede skønhed symboliserer balance og indre fred – noget der harmonerer perfekt med dagens energier for dit tegn. Sådan som en zebra skiller sig ud på savannen, skal du også bruge din unikke energi til at skille dig ud i dit eget liv.

Denne onsdag, den 6. september, er fuld af potentiale for fornyelse og progression. Med den rette holdning og lidt tålmodighed, kan du gøre denne dag til en succes. Så hop ud i det og lad de kosmiske vibrationer styre dig igennem dagen. Held og lykke, kære Tvillinger!