Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Løve.

Dagens humør

Dagens humør for den stolte Løve sidder solidt på en 3.5. Solen er i dit tegn, Løve, og bringer en skattekiste af følelsesmæssig energi med sig. Du er vant til at være midtpunkt, og i dag vil du opleve, at dit humør vil være i tråd med mange af dine omgivende kammerater. Så spar ikke på den indflydelse, når du sætter scenen for en dag med fornyet glød!

Kærlighed

Når det kommer til romantik, sidder du pænt på en 4 i dag. Kærlighedens planeter danser ind i dit hjertes hus, bestrøet med stjerne-støv; og du vil finde dig selv i en overflod af lidenskab og romantiske følelser. Din partner vil være som magnetisk trukket til din karismatiske tilstedeværelse. Og hvem ved? Måske gemmer der sig en overraskelse omkring hjørnet.

Arbejde

På arbejdsfronten går tingene ikke helt så skarpt. Med en karakter på 2 finder du dig selv lidt ude af trit med dine kolleger. Lad dog ikke det dumpe dig! Din indre Løve vil ruste sig op til kamp, så hold stædigt fast. Husk, selv den største Løve har sine dage, hvor han ligger i solen og genoplader. Dagen i dag er en sådan, inden du igen springer frem med manen hævet højt.

Venner

Du er en social sommerfugl i dag med en ren 5’er på vennerskalaen! Dine venskaber vil blomstre i dag, og du vil møde en masse smittende evner til glæde. Lad ikke dette momentum gå tabt, men udnyt det til at skabe varige bånd og dyrebare minder.

Familie

Familieforhold rater stærkt på 4.5 i dag. Dit Hjem er dit slot, og du er hjertets konge. Du vil være omdrejningspunktet for familiens sammenkomster, og din energi vil bidrage til at skabe varme og glæde i hjertet på dine nærmeste.

Succes

Succesmæssigt er dagen præget af en score på 3. Det er en gennemsnitlig dag på denne front, men som den nobel løve du er, finder du styrken i at være jordet. Prøv derfor at acceptere dagens små sejre og ikke hænge hovedet for lavt.

Dagens dyr

Ud fra dagens læsning er det ingen overraskelse, at dagens dyr er ingen anden end Løven. Du vil spejle styrken, modet og lederegenskaberne, kongen af dyrenes verden besidder. Ligesom Løven, har du evnen til at lede og inspirere dem omkring dig, selv gennem de mest turbulente storme.

Onsdag, den 6. september er hermed din dag, Løve, til at brøle din styrke til verden, til at vise din kærlighed og til at binde stærkere bånd med din klan. Uanset hvad dagen vil byde på, husk på, du er en Løve, klædt i larmende pryd.