Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard.

Dagens humør

Mærk energierne omkring dig, Krebs. I dag får dit humør en karakter på 3. Månegudinden, som styres af dit tegn, er i halvmåne, hvilket nok kan føre til en ambivalent stemning. Nogle gange er du fuld af positiv energi, mens der i andre øjeblikke kan komme en uventet tungsind. Bare smøg ærmerne op og mærk livets op- og nedture.

Kærlighed

Kast dig ud i dit kærlighedsliv. Jeg giver dit kærlighedsliv en solid 4’er i dag. Med Mars i dit tegn kan du forvente et par hyggelige overraskelser. Spekulerer du på om det er tid til at tage springet og fortæl din hemmelige forelskelse, hvad du føler? Gør det! Stjernerne er på din side i dag.

Arbejde

På arbejdsfronten giver jeg dig en 2’er. Du føler måske, at du er i skyggen af dine kolleger og ikke får nok anerkendelse for dit hårde arbejde. Bare husk, at det er Fru Fortuna, der fører skuden lige nu og ikke din chef. Lad ikke din selvopfattelse blive styret af nogen andre end dig selv.

Venner

Denne dag er en perfekt dag til at fordybe dit venskab. Stjernerne har talt! Jeg giver din sociale sfære en topkarakter. Med Jupiter i transit gennem dit venskabshus, er det på tide at genforenes med de gamle kendinge, du har savnet. Det giver en 5’er på vennefronten!

Familie

Din familiekarakter tager et markant dyk til 0. Selene, din månegudinde, er ude af syne i dag, så forvent nogle turbulente tidevand i dit hjemlige farvand. Men frygt ej. Det er i modgang vi lærer mest.

Succes

Den kosmiske energi, der strømmer igennem dig i dag, indikerer moderate succesoplevelser. En respektabel 3’er til dig her. Ikke alle dage kan vi klatre til toppen af bjerget. Nogle dage skal vi bare acceptere at være på vejen.

Dagens dyr

Din indre kraft gør, at du i dag ligner mest en leopard – smuk, graciøs og kraftfuld. Ligegyldigt hvilke udfordringer du møder i dag, så husk, at du har styrken og dristigheden til at overvinde dem.

Det er onsdag den 6. september, og på trods af livets mange udfordringer, er det altid sundt at mindes om vigtigheden af at leve i nuet. Lad os tage det roligt, Krebs. Må din dag være så farverig som en regnbue efter en sommerregn. Husk, selv i skyggernes dal, er der altid et lys for enden af tunnelen.