Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard.

Dagens humør:

Lad ikke bulerne i den kosmiske vej påvirke dig for meget, jomfru – dette får dagens humør til at ligge på en 2.5 på skalaen. Der er drilske planeter på spil, og Jomfruens balance føles en smule påvirket. Men husk, at selv på solrigste dag kan der falde et par dråber regn!

Kærlighed:

Jomfruens hjerte oplever lyse stråler og varme vibrationer, så kærlighed er helt oppe at ringe i dag, ja hele 4 på skalaen. Venus står i et gunstigt aspekt til dit stjernetegn, hvilket betyder, at der er kærlighed i luften, så tag du bare dit bedste skridt frem!

Arbejde:

Planeten Saturn er stædig og vil give en del modstand på arbejdet i dag, hvilket trækker målingerne ned til en 1. Denne udfordring giver dig en gylden mulighed for at vise dit sande potentiale. Du kommer til at grave dybt i dag, men du har det seje jord-element i dig, så du er i stand til at håndtere det.

Venner:

Venskaber står stærkt i dag, som følge af Merkurs positive indflydelse, og lander på en solid 4. Det er tid til at lade hånt om alvor og bare nyde disse særlige forbindelser. Det sociale netværk venter på dit nærvær og engagement.

Familie:

Det ser ud til, at Månen er på din side i dag og cementerer båndene med din familie. Du er på toppen, et fuldendt 5. Dagens råd vil være at geninvestere i de relationer, som betyder mest for dig.

Succes:

Med hensyn til succes, kommer Jupiter ind i ligningen på en moderat dag og scorer tre ud af fem. Måske er det tid til at forstærke dine indre kræfter og forny dit fokus på dine mål. Du har talentet i dig, nu er det tid at tro på det!

Dagens dyr:

Leopard er symbolet på styrke, elegance og diskretion – nøjagtigt, hvad Jomfruen symboliserer. Leoparden symboliserer din evne til at håndtere udfordringer med ynde og kraft, hvilket imødekommer dagens behov. Ligegyldig hvor svært det bliver, kan du tackle det, ligesom leoparden gør i sin egen jungle.

Gode nyheder onsdag den 6. september, lige meget hvor mange skyer, der samles, skal de nok forsvinde, og solen vil skinne igen. Husk at ydmyghed er en sikker vej til succes. Hold humøret højt, og mød dagen med et stort smil! Der venter dig en spændende skattejagt fuld af nye muligheder – den skal du bare gribe fat i!