Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant.

Dagens humør

Fisken, du svinger ind på en solid “3” på humørskalaen i dag. Det er ikke at sige, at du er ude af humør, men du glider rundt med en rolig og jordnær energi. Det udtrykker sig i din tendens til i dag at være mere iagttagende end meddeltagende.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er der en karakter på “2” i vente for dig. Murky vande er mest sandsynlige i dit kærlighedsliv i dag, Fisken. Måske er der nogle følelsesmæssige bølger, du er nødt til at navigere igennem. Men husk, du er et vandtegn, og du er dygtig til at svømme selv i de sværeste strømme.

Arbejde

På arbejdet er det en “4” dag. Din åndelige og praktiske intuition fungerer på højeste niveau i dag. Dine arbejdsindsatser kan give store udbytter, specielt for fisken, hvis arbejde berører kunstneriske og kreative felter. Så hold dig aktiv, og lad ikke negative tanker hindre din kreativitet.

Venner

Dine venskaber kommer ind på en “0” i dag på grund af himlens astrologiske position. Ja, det er en bumme, men nulpointere hænder. Venus, din planet for sociale forbindelser, er i retrograd, hvilket kan give misforståelser og vrede i dine vennekredse.

Familie

Hvis vi ser på familielivet, vil fisken score det højeste, en perfekt “5”. Din forståelse og medfølende natur vil sætte dig i stand til at forhandle familierelaterede sager med stor ro og tålmodighed. Glæd dig over denne tid, Fisken. Familie er din tryghed og fred i hjertet.

Succes

Og når vi bevæger os mod den del af livet, der handler om succes, tjener du en stjerneklar “3.5”. Dine stjerner forudser en gennemsnitlig succesrate i dag, men det behøver ikke være en dårlig ting. Du har succes med det aktuelle projekt, men en uundgåelig forsinkelse kan forekomme. Husk dog, at selv et lille skridt er et skridt i den rigtige retning.

Dagens dyr

Nu kommer vi til dagens dyr. Basalt set er du en elefant. Devisen i dag er “Større er bedre”, og hvilket dyr repræsenterer det bedre end en elefant? Du har elefantens styrke, dens visdom og dens venlige natur. Du er en stor skabning, men samtidig er du frygtløs og rolig, akkurat som en elefant.

I sidste ende vil denne dag, onsdag den 6. september, udfolde sig på mange uventede måder for dig, kære Fisk. Men du er resistent, præcis som vand. Du vil flyde, du vil svømme, og du vil sejle gennem enhver situation med en utrolig ro og tålmodighed. Så husk at nyde selv de mindste glæder og begivenheder, selv på en ordinær onsdag. God dag!