Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør: 4

Væddere i hele Danmark, læn jer tilbage og sætter smilet på. Dagens humør står flot i skønne firtrinners. Det er en dag til at finde glæden i de små ting. Med Mars i dit tegn, er der skub i dine energireserver, så lad ikke vægten af verden trække smilet fra dit ansigt. Nyd livet og hop ud i det!

Kærlighed: 3

Kærlighed, ak ja. Her får du en solid, men ikke overvældende, tretaller. Venus svæver lige nu i dit modstående tegn, og det kan skabe lidt gnidninger i parforholdet, men frygt ej, det er altsammen rødglødende spærringer på vejen til at styrke jeres bånd. Single? Så skal du virkelig stole på din intuition i dag – er det mon tid til at lave et træk?

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten er der en smule urolige vande. Du er landet på en to-en-halv’er – nok til at overleve, men ikke til at triumfere. Det er en tid til at holde snuden i sporet, knokle videre og udnytte at du som Vædder har en umiskendelig energi til at komme ud over rampen. Tro på dig selv!

Venner: 4

Vennernes verden er strålende for dig lige pt. – fire er det magiske nummer! Med Jupiter i dit venskabshus kan du regne med en masse sjove sociale eskapader og støttende samtaler. Det er en dag for sammenhold og sjov.

Familie: 5

I familiens favn er der ikke en sky at se på himlen! Strålende femmere på skalaen; det bliver faktisk ikke bedre end det. Månen er i trans med dit soltegn, hvilket lover for alverdens harmoni på hjemmefronten. En dag for en hyggelig familieaften med spil og samvær, måske?

Succes: 3

Succes er en hårfin balance, og i dag ligger den ikke tungt på tungen, men ønsker heller ikke at glide fuldstændigt væk. Fænomenale tre point på vejen til succes får du i dag – du er hverken helt oppe eller helt nede. Styr dig mod dine kvantificerbare mål, og husk, at alt du rører ved ikke nødvendigvis bliver til guld – men at det er OK.

Dagens dyr: Flamingo

Flamingoen, dagens dyr, får dig til at strække hals og beundre dig selv i spejlet. Denne eksotiske skønhed symboliserer din naturlige elegance og styrken i at stå fast – selv på ét ben om nødvendigt! Gør som flamingoen: Balancer og stræb efter din indre skønhed.

Vædderen den 31.august –

Det er en smuk mandag, Vædder. Du har grobund for en rimelig god dag i dag med en blanding af ups-and-downs. Du er stærk og robust, så selvom arbejdet halter en smule, så er du rig på kærlighed fra venner og familie – og det er der, rigdom virkelig tæller. Nyd dagen og vis verden din indre flamingo.