Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Du vil have brug for at tage tid til at slappe af og genoplade.

Dagens humør

Tvilling, dagens humør får en solid 3’er. Måske vil du møde mindre ups og downs. Månens position i dit diametrale tegn, Skytten, vil få dig til at føle en trang til rejser, men med den nuværende himmelske konstellation er “indre rejser” mere sandsynlige. Så drøm dig væk, kære Tvilling, og husk at nyde det!

Kærlighed

Når vi taler om kærlighed, vil det være blandet kort dag for dig, Tvilling. Her må vi give en karakter på 2. Med Venus i dit modsatte tegn kan din partner virke mere krævende, og der vil være små skærmydsler. Men rolig! Husk, at alle relationer kræver arbejde og forståelse.

Arbejde

Når det kommer til arbejde, ruller du op med højeste gear, Tvilling. Her scorer du et flot 4-tal. Du vil være produktiv og effektiv takket være Mars’ placering i dit arbejdshus. Brug denne energi til at nå dine mål og glans på jobfronten.

Venner

Venner, du rockster! Du får en 3’er. Selvom du kan opleve nogle små forviklinger med venner, vil din omgængelighed og charme hjælpe med at jævne det ud. Lad ikke mindre misforståelser forstyrre dit venskab!

Familie

På familiefronten får du en stærk 4’er i dag, Tvilling. Familien vil være din styrke og din støtte, ligesom den altid er. Brug noget tid og energi på at styrke disse værdifulde bånd.

Succes

Når det kommer til succes, får du en 2’er. Der kan opstå forhindringer i dag. Det kan være frustrerende, men husk: Hvad der ikke dræber os, gør os stærkere. Hold fast og vedholdende, så vil du overvinde enhver forhindring!

Dagens dyr

Dagens dyr er en fredfyldt og rolige Koala. Tvilling, det er tid til at træde voldsomt på bremsen og tage nogle velfortjente pauser. Tag en side fra koalaens bog og tag dig tid til at slappe af og genoplade.

Afslutning

Tvilling, denne mandag den 31. august vil give dig masser af lejligheder til at vokse, lære, og komme tættere på dem du elsker. Nyd din dag og husk altid at stræbe efter stjernerne!