Dagens humør

Rangering: 3.
Kom an Skorpion, vi giver din humørsvingning karakter 3 i dag. Nej, det er ikke eksamenstid, men månen i dit syvende hus tilføjer en smule krydderi til dit humør. Det er en op-og-ned affære for dig. Men husk, livet byder på både solskin og regn. Slå gashåndtaget og kør mod solskinnet!

Kærlighed

Rangering: 4.
Kan du mærke gnister i luften? Neptun lukker romantisk energi ind i dit femte hus, hvilket betyder kærlighed i luften! Det sender dit kærlighedsmeter op på 4, men ikke nok med det – romantisk kommunikation er også i kortene for Skorpioner i dag. Så hold ikke tilbage fra at udtrykke dine følelser til den, du holder af.

Arbejde

Rangering: 2.
Pluto på din 10. husvinkel betyder, at der kan være nogle udfordringer på arbejdsfronten. Derfor får arbejde karakter 2. Skorpion, det er tid til at bide tænderne sammen, for dette er bare en fase. Og husk at bruge dine naturaliserede færdigheder til at navigere igennem.

Venner

Rangering: 4.
Er der noget bedre end at dele livets glæder og sorger med dine venner? Måske ikke. I dag er der plads til hyggelige sammenvær med dine nærmeste venner. Med Mars i dit 11. hus, er sammenholdet med dine venner stærkt i dag, og det får karakter 4.

Familie

Rangering: 5.
De stærke bindinger i familien er endnu stærkere i dag. Med Jupiter i dit 4. hus i Skorpionen, din familie er din kraftkilde, og det bringer en solid karakter 5 på familieområdet. Lad dem vide, hvor meget de betyder for dig; en varm omfavnelse, et ærligt smil, et ømt kys, kan betyde verden.

Succes

Rangering: 3.5.
På succesfronten ser det ud til, at der stadig er lang vej endnu. Venus i dit 10. hus signalerer fremskridt, ja, men det bliver muligvis en stenet sti. Succes kommer til dem, der er villige til at arbejde for det, og det tegner godt for din usvigelige udholdenhed. Succes får en neutral karakter på 3.5, der symboliserer balance.

Dagens dyr

Tah-dah! Dagens dyr er en Leopard. Du undrer dig måske, hvorfor? Det er fordi, den passer perfekt til din nuværende situation. Ligesom en Leopard, er du smidig, adræt og kraftfuld. På trods af de udfordringer, der ligger foran dig, har du styrken og frækheden til at overvinde dem. Husk, du er en Skorpion.

Afslutningsvis, selvom det kan føles som en gråvejrsdag, er der altid solskin efter regn. Med fuldt engagement, kan denne mandag den 31. august blive en mindeværdig dag for dig, Skorpion. Livet er en bølge, lær at surfe!

Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Du overvinder dine udfordringer med styrke og dristighed.