Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf og har det store overblik idag.

Dagens humør

Dagens humør for Jomfruen sidder lunt i dag på en 3. Vor kære Jomfru er kendt for at bære på en indre nøgternhed, og med Månens placering i den analytiske stenbuk, fylder fornuften ekstra meget i dag. På trods af at Jomfruens disposition kanter i retning af det inadvendte, behøver dette ikke at være en trummerum affære. Tværtimod, et sansemættet dyk ned i selvreflektionens dybder kan bære sin egen form for spænding.

Kærlighed

Kærlighedens stjerner står på 4 for vores indelukkede ven Jomfruen. Så udforsk et dybere lag i dit romantiske forhold, eller, hvis du er single, brug denne tid på at lære dig selv bedre at kende. Venus er i konstellation med Merkur, hvilket åbner op for inspirerende samtaler og forståelse.

Arbejde

Arbejdsfronten står i dag på en klar 5 for vores strængt disciplinerede Jomfru. Med Mars i dit sjette hus, er energien høj, og din perfektionistiske natur vil stå dig godt på arbejdspladsen. Men undgå dog at falde i fælden med at gøre en bjerg ud af en muldvarpeskud.

Venner

Vennekredsen for Jomfruen vurderer vi i dag til en imponerende 5. Solens nuværende placering i dit syvende hus gør det til en glimrende dag for socialisering, hvad end det måtte være over en kop kaffe eller et glas vin. Det sagt, husk at dele samtalen, ikke blot analysere den.

Familie

Familieforbindelserne for Jomfruen får en vurdering på 3 i dag. Saturns indflydelse kan føre til nogle dybere samtaler med dine nærmeste. Det er måske tid til at tackle nogle af de store emner, som der normalt bliver fejet ned under gulvtæppet.

Succes

På succeskarusellen lander vi på en fin 4. Med Jupiter i dit tiende hus, er der gode muligheder for at tage sigte mod nye højder. Spørgsmålet er, tør du forlade din komfortzone for at mærke på succesens sødme?

Dagens dyr

Dagens dyr er giraffen, med sin lange hals og vagtsomt udsyn, er den et perfekt symbol for Jomfruen i dag. I lighed med giraffen, har du evnen til at se ud over horisonten og fange detaljer, andre går glip af. Giraffen minder dig om, at der er skønhed i forskellene. Brug dagen på at omfavne og forstå verden fra nye vinkler.

Afsluttende tanker om mandag den 31. august. Det ser ud til at være en produktiv dag med potentielle dybdegående samtaler. Jomfruens mantra i dag kunne være “Acceptér og omfavn forskelligheder”. Benyt hver mulighed for at lære og vokse, og dog, husk at lukke for analysen og bare mærke verden en gang imellem. Så mandag, bring det på!