Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Giraf.

Dagens humør: 3.5

Tvillingen, dagen starter lidt trægt ud, men som perler på en snor, begynder tingene at lysne. Med din levende ånd kan du formå at vende din dag til det bedre. Derfor giver vi dagens humør karakteren 3.5.

Kærlighed: 4

For tvillingen er dette en særlig dag inden for kærligheden. Planeternes positioner giver positiv energi til hjertet. Både de ledige og de optagede vil opleve en fornyet følelse af kærlighed og tiltrækning. Kærligheden får derfor karakteren 4.

Arbejde: 3

Arbejdet kan være udfordrende i dag, Tvillingen. Du skal løfte nogle tunge byrder, men din viljestyrke vil gøre jobbet lettere. Du er en mester i multitasking, og det vil gavne dig i dag. Arbejdet scorer karakteren 3.

Venner: 5

Vennernes støtte vil være en vigtig del af din dag. Du vil føle dig elsket og respekteret i dit vennemiljø. Denne dag guider dig til at sørge for, at du plejer dine venskaber. Vennerne får fuld hus – karakteren 5.

Familie: 0.5

I familieafdelingen kan dagen være lidt hård, Tvillingen. Misforståelser og uenigheder kan opstå. Men husk, at du har de bedste evner til at kommunikere og formidle. Brug dem for at rette op på situationen. Familien scorer desværre lavt med karakter 0.5.

Succes: 2.5

Dagens succesafdeling kan være præget af nogle udfordringer. Men, Tvillingen, du kan få det bedste ud af situationen ved at være tålmodig. Du ved, at hårde tider fører til større belønninger. Succes skal opleves som en solopgang, ikke som et hurtigt blink. Derfor får succes karakteren 2.5.

Dagens dyr: Giraf

Dagens dyr for Tvillingen er giraffen. Som en giraf stræber du opad og når ud over grænsen. Giraffen opfordrer dig til at holde en positiv udsigt. Selv i udfordrende situationer kan du se over dem og finde løsninger på det højeste niveau.

Tvillingen, selvom det er søndag den 30. oktober, er dagen fuld af muligheder og læsning. Husk at sætte pris på de små øjeblikke, det er der, livet virkelig sker. Hold dit hoved højt ligesom dagens dyr, giraffen, og mød verden med et smil.