Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin, omfavner vi alle vore omgivelser!

Dagens humør

Som en Krebs på denne strålende søndag, ligger dit humør på en sikker 4. Selvom det kan virke som en op-og-ned affære, er du bedre klædt på til at ride stormen af, takket være din udholdenhed. Hvorfor skulle du lade mørke skyer tage kontrol over din indre solskin?

Kærlighed

I kærlighed scorer du en solid 3. Månen, din herskende planet, kaster et idyllisk lys over personlige relationer, og du oplever måske en styrkelse af eksisterende bånd. Eyes on the prize, Krebs! Men husk: At være i et forhold betyder ikke nødvendigvis, at man er i kærlighed. Måske er det tid til en refleksion, hvad siger du?

Arbejde

Arbejdet er noget trægt, men takket være dit store engagement og stædige natur, ligger det stadig på en respektabel 2.5. Bare rolig Krebsen! Alle veje fører til Rom. Alting til sin tid. Du vil snart få skubbet den rullesten, der har været i din vej.

Venner

Din sociale magnetisme skinner igennem med en honning-sød karakter på 4 i venners kredse. Alle er angiveligt tiltrukket af en Krebs charmante aura! Det gode ved at være en magnet er jo, at du både tiltrækker og frastøder. Så, lad os fejre diversitet, Krebs!

Familie

Familien står stærkest for dig i dag, Krebsen! Din karakter er på toppen, med et solidt 5. Der er noget ved månens blide skær, der bare bringer familie og nære på linje. Derhjemme hvor hjertet er, ikke?

Succes

I forhold til succes, står du med en afslappet 3. Alt hvad der glimter er ikke guld, Krebsen! Men du ved, at rigdom og succes kommer i mange former. At værne om roen på det dybe vand er vel også en form for succes, ikke?

Dagens dyr

Dagens dyr, kære Krebsen, er den reserverede men alligevel nysgerrige Pingvin. Pingvinen symboliserer det balancepunkt, hvor du lærer at flyde med strømmen og samtidigt fastholde din integritet. Du skal lære at omfavne de strabadser, der kommer med at tilpasse sig. Pingviner kan ikke flyve, men de svømmer ganske yndefuldt. Nogle gange skal man bare omfavne sine styrker!

Nyd din søndag den 30. oktober, Krebsen. Selvom dagene kan være udfordrende, husk at modgang er en del af livet. Det er dine oplevelser og dit perspektiv, der former dit liv, ikke omstændighederne. Hold fast på din indre stædighed og tag den med storm.