Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin, fordi du er social og tilpasser dig hurtigt.

Dagens humør:

Vægten, i dag, mandag den 20. november, vil det være vanskeligt at finde balancen i dit humør. Du vil opleve en cocktail af følelser, der varierer lige fra glæde til fortvivlelse, og den vil være udfordrende. Jeg vil give dit humør en karakter på 3.5 i dag, ikke fordi du vil være særlig negativ, men fordi konstansen mangler. Husk dog, at det er fuldstændig normalt at opleve hele følelsesspektret.

Kærlighed

I dag står Venus, kærlighedens planet, stærkt i dit stjernetegn, hvilket betyder, at dit kærlighedsliv har potentiale til at blomstre. Du vil føle dig mere åben over for din partner og klar til at tage det næste skridt, hvad end det må være. Kærlighedens skæbnehjul spinder i din favør, Vægten, og derfor vil jeg give dit kærlighedsliv i dag en flot 4’er.

Arbejde

Arbejde kan være en lille udfordring i dag, Vægten. De nye ideer, du har ligget i dvale, er klar til at blive fremvist, men Jupiter kan være i konflikt med Saturn, som skaber knas i maskineriet. Arbejdet får derfor kun en 2’er i dag. Men op med humøret! En ny dag bringer nye muligheder.

Venner

Vennerne kommer til at spille en central rolle for dig i dag. De små glæder de bringer, vil hjælpe dig med at få sat tingene i perspektiv. Din placering i forhold til Mars vil gøre dine venskaber dybere og stærkere i dag. Der er ingen tvivl om, at jeg vil give dine venskaber en flot 5’er i dag!

Familie

Familien er den havn, vi søger til i stormvejr. Og selvom forbindelsen mellem dig og dine nærmeste kan være en smule anspændt i dag, er det vigtigt at huske på, at det er de små bump på vejen, der gør rejsen værd. Familien scorer en 3’er i dag, men husk at værdien af familie kan ikke måles i tal.

Succes

Succes er et begreb, vi alle definerer forskelligt. Er succes for dig at nå dine mål, eller er det at være glad? Kigger vi på planeternes placering i dit stjernetegn for i dag, ser det ud til, at det kan være svært at finde frem til en klar definition. Derfor vil jeg sætte karakteren for succes i dag til en 2.5.

Dagens Dyr – Pingvin

Dagens dyr er ingen ringere end den sociale og tilpasningsdygtige pingvin. Pingvinen er sjov, social og bruger det meste af sit liv omgivet af ligesindede, akkurat som du, Vægten. Den er også frygtløs og tilpasser sig hurtigt, præcis hvad du skal gøre i dag!

Det skal nok blive en spændende dag, Vægten. Husk, hver dag er det, du gør det til. Lav mandag den 20. november 2021 til noget helt særligt! Skønheden i livet ligger gemt i hver dags små glæder.