Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 4

På denne ganske almindelige mandag for en stenbuk, kan jeg fornemme en festlig atmosfære, der allerede er ved at opstå. Trods tomrummet efter weekendens færd, er du i strålende humør og dagens humør får en flot karakter på 4. Smil til verden, Stenbuk, og verden smiler tilbage!

Kærlighed: 3

Hjertets unorkestrerede symfoni lyder hoje toner i dag, med Venus der kigger ind af din dør. Der er nogle søde melodier, men også nogen skarpe, så det bliver en treer på kærlighedens skala. Fortvivl ej, Stenbuk! Vær åben over for harmoniens muligheder, men gør dig klar til et par dissonante toner.

Arbejde: 2.5

Planeterne viser sig ikke fra deres bedste side når det kommer til dit arbejdsliv i dag, Stenbuk. Med Mars i opposition kan spændinger øges på kontoret. Arbejdsområdet får derfor en karakter på 2.5- men husk, selv en storm skal aftage til sidst.

Venner: 4

Det blæser ikke kun storm på arbejdspladsen, der er også en vind i sejlene på venskabsfronten. Med Merkur, der danser i dit 11. hus, er det tid til at nyde den sociale virak og potentielt skabe nye bånd. Vennefaktoren får en solid fire i dag. Ud og mærk vinden i håret!

Familie: 5

Hjemmefronten byder på klart vejr, Stenbuk. Månen i dit fjerde hus skinne klart og spreder glæde og harmoni i dit hjem. Det er lige til en femmer! Nærhed og samtaler med dine kære vil fylde din aften med varme. Velsign Månen!

Succes: 3

Når det kommer til succes, er Saturn — din herskende planet — langsommelig men sikker. I dag ligger den midt imellem optimisme og pessimisme, og giver en karakter på 3. Tålmodighed, Stenbuk, én fod foran den anden, som altid.

Dagens dyr: Tiger

På baggrund af ovenstående, er dagens dyr absolut en tiger. Med sit kraftfulde blik, har tigeren en naturlig autoritet og intensitet, ligesom dig Stenbuk. Som tigeren matcher du udfordringer med tålmodighed og viljestyrke. Du stryger forbi forhindringerne, præcis som en tiger gør i junglen!

Til sidst, månen skinner klart på denne novemberaften, og det er tid til at indhylle dig selv i kærlighed og acceptere dagen som den var. Det er mandag, den 20. november, en dag som mange andre, men også et kapitel i din livs bog. Gør denne dag til et smukt minde. Fordi, husk at uanset hvordan dagens vind blæser, Stenbuk, har du tigerens styrke i dig!