Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gepard i dag.

Dagens humør: 2

Nederen, men bare rolig! Det er en af de dage, hvor selv de brølende løver skal trækkes rundt med triste miner. Skylden? Jeg peger på kosmos’ gådefulde energier, der sætter en dæmper på humøret i dag. Frygt dog ikke – denne dysterhed er kortvarig. Ja, humøret svømmer kun på 2 i dag, men husk på at efter regn kommer solskin.

Kærlighed: 4

Uha! Her lyser stjernerne med en speciel glød trods det lave humør. Løvens stærke kærlighedspotentiale andrager et 4-tal i dag. Præmissen? Jo, dét skyldes Venus’ indflydelse, som slår gnister i løvens hjerte. Så selvom livet kan føles som en dystopisk roman i dag, så hold fast i kærligheden.

Arbejde: 5

Arbejdsgangen vil føles ligeså gnidningsfri som en løves elegante skridt. Hvorfor? Tak Merkur for sin gavnlige indflydelse! Arbejdslivet er på toppen med 5 ud af 5 i dag. Så præstationer på jobbet vil være præcise og effektive som en løvernes jægerspring.

Venner: 0

Venner…tja, der er kameler, der er lettere at sluge. Venus’ indflydelse giver dig potentialet til at være mere åben, men Mars’ energier kan skabe konflikter. Venskab får desværre 0 ud af 5 i dag – men remember, selv i mørket kan man finde lys.

Familie: 4.5

Familien vil i dag være en fast klippe for løverne, der giver en nødvendig støtte som en bælg af friske luft. Så bliv ved med at prioritere tid med familien – Pluto har talt! Derfor scorer familieområdet 4.5.

Succes: 3

Men hvad med succes? Gudinden Fortuna er i humør til at spille lidt kostbar. Med et middelmådigt 3 i score, vil hverken større nederlag eller sejre præge dagen i dag. Men hvem sagde, at alverdens succes skulle være dagens mål? Ikke jeg i hvert fald!

Dagens dyr: Gepard

Motivationens natur er at være uforudsigelig, men i dag føles det som om, at selv motivationen løber fra dig i en hastighed kun overgået af en gepard. På trods af det, er dagen i dag stærkt præget af dit indre drive og behovet for at bevæge dig hurtigt. Det er en kamp mod uret, men du er en gepard og du skal nok vinde den.

Mandag, den 20. november, kan testes din tålmodighed og viljestyrke. Selvom dagens humør ikke er på toppen, kommer kærlighed og arbejde til at skinne stærkt. Venner kan være en kilde til konflikt, men familien er der for at give den støtte, du har brug for. Husk, at du er en løve – og selv på en mindre god dag, er løven stadig konge af dyrene.