Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør

Når alt kommer til alt, er dette en dag for krebse-glade, hvor du virkelig kan lade skuldrene falde! Dagens humør får en karakter på 3. Som en svømmende krabbe glider du lavmælt gennem dagen, en dag hvor du let vil kunne indgyde ro og tillid blandt dine omkringværende. Du har nok kryds og tværs på hjerte, men universet er med dig.

Kærlighed

I kærlighed er der ingen grund til tvivl – i dag skal det fejres og være romantik for alle pengene! Du får et klart 5-tal inden for kærlighedens sfære. Parret med Venus i dit syvende hus er dette dagen for kærlighed. Din sjæl stråler og din magnetiske aura er svær at overse.

Arbejde

Når det kommer til arbejde, er energierne mere spredt. Her anbefales et 4-tal. Det er oplagt at rette fokus på at opnå dine karrieredrømme, gøre status, og gerne med en smule selkritik. Vi taler om at ruste dig til fremtiden.

Venner

Dagens vennekreds får et karakter på 2. Ikke fordi du ikke holder af dem, men mere fordi denne dag har en stærk trang til introspektion. Tiden er ideel til meningsfulde, en-til-en samtaler.

Familie

Familieverden får en 4’er på skalaen – her observerer vi en stærk blomstring af kærlig og fortrolig energi. Månen, dit herskende element, er i dit fjerde hus og skaber en dyb indre tilfredshed der vil smitte af på de hjemlige forhold.

Succes

Succesen ligger lavt i dag med et 1-tal. Der vil nemlig være kosmiske energier på spil som gør at du måske ikke får helt så mange fjer i hatten som ellers.

Dagens dyr

Dagens dyr er Koalaen. Dagens stjerneopstilling afspejler en afslappet, stille og lidt sky dag, lige som Koalaen, der tilbringer det meste af sin tid højt oppe i eukalyptustræerne. Koalaen er kendt for sin langsomme og roligt tempo, hvilket er en perfekt repræsentation for din dag i dag.

Dagen i dag, mandag den 20. november, vil byde på nogle store øjeblikke, så hold øjenene åbne! En dag i selskab med en Koala, med små skridt og fokus på kærlighedens kraft. Hav en vidunderlig mandag, Krebs!”