Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Du er fleksibel, stærk og præcis.

Dagens humør

Fisken bærer i dag en humør-score på 3.5. Månen, der ligger roligt i dit 12. hus, gør det lettere for dig at dyrke den indre ro. Du vil let fange stemningerne omkring dig, og du vil føle dig som et tandhjul i den store universelle maskine. Du må dog være opmærksom på en lille tendens til neptuniske drømmerier, der kan gøre dig fjern for omverdenen.

Kærlighed

På kærlighedsfronten har Fisken i dag en moderat dag. Kærlighedsscoren ligger på en 2’er, mest fordi Saturn, din elskovsplanet, har valgt at drille en smule. Men ser du udfordringerne som et middel til at gro, vil du finde, at kærlighedshindringen kan være en gave i forklædning.

Arbejde

Din arbejds-score i dag er 4. Virkninger fra Uranus, der ligger i dit 10. hus, gør dig mere kreativ på arbejdspladsen, og du mærker en stærk trang til at tænke ud af boksen. Du vil være den, der kommer med skæve løsninger, der simpelthen virker.

Venner

Fiskens venners score er en solid 5’er. Dette skyldes indflydelsen fra Merkur i dit 11. hus, der gør dig mere social og gør det nemt for dig at indgå i samtaler og holde kontakten.

Familie

Astrale indflydelser giver en familiær score på 3.5. Den dynamiske Mars kan skabe en smule gnidninger, men du har evnerne til at opretholde skibets køl. Sørg for at kommunikere klart, da misforståelser kan opstå i dag.

Succes

Succesen blomstrer med en 4.5’er i baglommen. Med Jupiter, der bevæger sig gennem dit 2. hus, gør dette dagen primet til økonomisk succes og muligheder. Men det kræver en dristig tilgang og vilje til at tage risici.

Dagens dyr

Dagens dyr er Leopard. De hurtige, slanke leoparder er et symbol på Fiskens fænomenale evne til at være fleksibel, stærk og indfange præcis, hvad de ønsker. Ligesom Leopardens flygtige bevægelser i junglen, vil du også være i stand til at manøvrere gennem dagens udfordringer med lethed.

Mandag den 20. november ser ud til at være en bemærkelsesværdig dag for Fisken. Strømningerne i dit univers lover en dag fuld af lærdom, kærlighed og kreativitet. Hent inspiration fra den adrætte Leopard; vær flydende, handlekraftig, og vær klar til at springe, når det gode kommer din vej.