Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. En dag fuld af mod, styrke og fast beslutsomhed.

Dagens humør: 3/5

Det er mandag, en ny uge og et friskt skud på stammen for alle Vægtene derude. En gang imellem kan mandage virke lidt nej, tak, men lad ikke datoen stå i vejen for jeres indre glød. Det er igen tid til at tage fat og gribe ugen an med alt den dynamik og styrke, I er kendt for. Derfor får dagens humør 3 stjerner i dag.

Kærlighed: 4.5/5

I kærlighedens verden tegner dagen sig skønt for jer, Vægten. Venus, jeres regerende planet, blinker gunstigt og varsler en dag fyldt med romantik og sød musik. En go’ tid til at bevise, hvor kærligheden vil føre jer hen. Stræk jer for hinanden, og mærk den fælles puls slå. Jeg giver kærligheden en solid 4.5 stjerner – More power to love, folkens!

Arbejde: 2/5

På arbejdsfronten beder universet om jeres tålmodighed i dag. Mars, som bringer arbejdsglæde, er ikke jeres bedste ven i øjeblikket. Det er vigtigt at huske på, at ikke alle dage på arbejdspladsen kan være topryttere. Sikke en mandag, ikke? Men hold ud, bedre tider kommer. For denne gang giver arbejdsdagen kun 2 stjerner.

Venner: 5/5

Hvis I troede, I var heldige i kærlighed, så er I endnu mere heldige i venskab. Samspillet med vennerne er på sit højeste. Værsgo’ at komme ud og imødekomme dem, der betyder noget for jer. De stjerner lyser som kun pynten på toppen af juletræet kan! Hele 5 stjerner til dagens venskabsbarometer!

Familie: 4/5

Det er tid til familiehygge i hjemmebiografen. Trods et par humørglippede øjeblikke fra tid til anden er der en dyb forståelse og gensidig respekt, der binder familien sammen. Tilpas balance, lige som I kan lide det, Vægten. Jeg giver familien en flot 4 stjerner.

Succes: 1/5

På succesfronten derimod, er udsigterne til en udfordrende dag med en del modvind. Men frygt ej, Vægten, tøv ikke med at tage udfordringerne op. Betragt det som en delt af livets spice. 1 stjerne på succes barometeret i dag.

Dagens dyr: Tiger

Som er symbolet på mod, styrke og beslutsomhed. Sådan en dag har vi for øje. Uanset hvilke udfordringerne der måtte ligge forude, så er I rustet til at møde dem på ligefod. Tiger, kære Vægten, kan i den grad inspirere jer til at styrke jeres indre selvtillid og gå all in uanset hvilke omstændigheder. Lad os høre det brøl!

Mandag den 13. november, en sådan rar dag, med fuld fart frem. Grib dagen, Vægten! Hvert øjeblik er en begyndelse. Hver dag er en ny dag, fuld af muligheder og roser. Husk, selvom datoen i dag er 13., så er det bare et tal. Skæbnen har sine egne veje. Lev i nuet, Vægten, morgendagen bringer nye oplevelser. Lykke er i horisonten, venner!