Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flamingo. Livlige og sociale væsener

Dagens humør

Idag forhelms skytten med en humørkarakter på 2.5. Med Månen i dit syvende hus, er der en vis følelse af ubeslutsomhed og uklarhed, som kan få dig til at vippe lidt fra den positive side. Men frygt ikke! Dette er et tidspunkt for talrige refleksioner og indadvendt forbindelse, til at finde dit virkelige selv.

Kærlighed

Der er varme og harmoni i kærlighedens verden for Skytten idag, og det skyldes Venus’s placering i dit femte hus! Med en kærlighedsscore på 4, kan du føle en intens trang til romantik og passion. Som en magnet vil dit kærlighedsliv tiltrække alt det positive, og det er derfor et fremragende tidspunkt atplante frøene til et varigt forhold.

Arbejde

Desværre, arbejdet er ikke på toppen for dig idag. Meget i lighed med en båd på et stormfuldt hav, er dit arbejdsliv fyldt med udfordringer. Med en karakter på 0, er det suverænt tid for direkte handling og flid. Markedsføringen af din idé, forbindelse med kolleger, udførelse af dit projekt er vejen frem, Skytten.

Venner

Det er hvad man kalder en fem-stjernet dag for venskab og sociale aktiviteter. Med solen der indtager dit ellevte hus, er energien tilført til dit venskab liv. Det er tid til fest, tid til venskabelige samtaler, tid til at opbygge nye forbindelser. Luk alle dørene til ensomhed, åbn dine arme bredt og omfavn dine venner.

Familie

Med en karakter på 3, føles det som om tingene går pænt med familien. Du kan dog komme over nogle mindre uenigheder, men dette er simpelthen et tidspunkt at styrke båndene. Formørkelse i dit månehus indikerer behov for kommunikation og forståelse.

Succes

Med en karakter på 1, denne dag tegner til at være en dag med lav succesrate. Til trods for dette, skal du ikke lade dig nedslå! Dette er præcis tidspunktet, hvor du lærer livets bedste lektioner. Husk, nederlag er bare en midlertidig forsinkelse, ikke en permanent nederlag, Skytten.

Dagens dyr

For dagens dyr for dig, Skytten, er det Flamingo. Livlige og sociale væsener, repræsenterer Flamingoer dit aktive sociale liv idag. De er elegante og elsker at stå i fællesskaber, ganske ligesom dig idag, Skytten.

Idag, mandag den 13. november, er en blandet pose for Skytten. Men livet er jo ikke altid en seng af roser, vel? Nøglen er at være rolig og holde fast i dit positive selvbillede. Husk altid, at op efter bakker går det altid nedad igen.