Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Dit ro og din tålmodighed er din styrke.

Dagens humør

Dagens humør karakteer fortjener en solid 3. Vandmanden, solens tegn er i en cool balance med månens og gjort dagen til en beroligende flod af godmodig energi. Hæng i og surf på harmoniens bølger.

Kærlighed

Ud på kærlighedsfronten kan der være rystelser. Venus, kærlighedens planet er i et vanskabt forhold med Uranus, hvilket kan forårsage lidt turbulent kærlighedssituation. Så bevar roen, men giv også plads til forandringer. Vi giver kærligheden en karakter på 2.

Arbejde

Skulle det handle om arbejdsforhold, vil Vandmanden opleve en dag med stor produktivitet. Saturn belyser dine ambitioner, mens Jupiter puster til din nysgerrighed. Lad din kreativitet flyde og du vil shine som aldrig før! På jobbet får du et 5-tal!

Venner

Der er god energi mellem dig og dine venner i dag, Vandmanden. Månens indflydelse gør, at du føler dig mere åben og interesseret i, hvad dine venner har at sige, men også klar til at dele dine egne tanker. Det er en 4’er i venskab i dag.

Familie

Familiemæssigt er der mulighed for, at gamle uoverensstemmelser kommer op til overfladen i dag. Der er skyggetider med pluto i retrograd. Giv plads til forståelse og betænksomhed. Dagen får en familiekarakter på 0.

Succes

Vandmanden, din vej til succes er belyst af Mars’ energi og Neptuns drømmende indflydelse. Dine intuitive indskydelser vil føre til kreative løsninger. Men husk, rigtig succes kommer fra indefra, og det lander på en solid 3 i dag.

Dagens dyr

Dagens dyr er den rolige og bedårende koala. Præcis som Vandmanden har koalaen naturens ro og tålmodighed. Den hænger ud hele dagen, absorberer lysets stråler og nyder livet i sit eget tempo. Lær fra koalaen, bevar dit indre ro og fokusere på det, der gør dig glad.

Den 14. august – en dag at huske

Mandag den 14. august er en dag fyldt med alle former for følelser. Det kan være en smule overvældende, men husk at tage det roligt og i dit eget tempo, ligesom vores ven koalaen. Livet handler ikke kun om at nå frem. Det handler om rejsen og de erfaringer vi laver undervejs. Sov godt og drøm sødt, Vandmanden. Nye eventyr venter i morgen!